‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’: Hoe gaat het nu met Sharon en Karen?

Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk kende afgelopen zaterdag een mooi einde. Karen en Sharon besloten om na zeven weken met elkaar getrouwd te blijven. Ondertussen zijn ze nog steeds samen, al zorgt hun drukke agenda wel voor enige moeilijkheden.

Het meest recente seizoen van Blind Getrouwd leverde, ondanks aanvankelijk een dubbele “ja” bij Emma en Emile, met Brecht en Jolien ‘maar’ één koppel samen is. Daar is dankzij de spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk van VTM GO een tweede succesverhaal aan toegevoegd. Ook het huwelijk tussen Sharon en Karen kende namelijk ook een mooie afloop op het beslissingsmoment.

Samenwonen?

Na de drukke opnameperiode van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk doen Karen en Sharon het iets rustiger. Zo wonen ze opnieuw apart. “Sharon en ik zijn getrouwd sinds oktober, en we willen niets overhaasten. In Blind Getrouwd zaten we op een supersnelle rollercoaster qua emoties, en daar willen we nu even van afstappen. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om – op dit moment – elk ons eigen appartement te behouden. Dat ligt, met de auto, op een half uurtje van elkaar”, legt Karen uit aan HLN.

Toch is er wel een klein probleempje dat het koppel ook al parten speelde tijdens Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. “De grootste spelbreker momenteel zijn echter onze werkuren, die niet altijd overeenkomen. Dankzij goede afspraken kunnen we gelukkig wél veel qualitytime met elkaar doorbrengen”, zegt Karen.

Feestdagen

“Onze agenda voor de eindejaarsperiode is écht niet compatibel. Doorgaans werkt Sharon tijdens de kerstdagen, maar nu is dat uitzonderlijk niet het geval. Een mooie kans voor haar mama om haar dochter uit te nodigen, en dus wordt Sharon daar verwacht om kerst te vieren. Ik had ook al afgesproken met mijn familie om bij hen te vieren. We zijn amper drie maanden getrouwd, dan kan je simpelweg niet eisen dat iemand alles laat vallen. Het is jammer dat we niet bij elkaar zijn, maar soms is dat nu eenmaal hoe het loopt. En ik ben er zeker van dat we dat in 2024 dubbel en dik inhalen, mark my words“, besluit Karen.

Meer
Lees meer...