‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’: Dit zeggen Karen en Sharon op het beslissingsmoment

Sharon en Karen blijven getrouwd. De twee vrouwen zeiden allebei volmondig “ja” tijdens het beslissingsmoment aan het einde van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. Daarmee kent deze spin-off op VTM GO alvast een zeer mooie start.

Het meest recente seizoen van Blind Getrouwd leverde, ondanks aanvankelijk een dubbele “ja” bij Emma en Emile, met Brecht en Jolien ‘maar’ één koppel samen is. Maar daar is nu een tweede succesverhaal aan toegevoegd. De spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk op VTM GO kende namelijk ook een mooie afloop.

Sinds zaterdag kan je namelijk kijken naar de laatste vier afleveringen van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk op VTM GO. Daarin zie je eerst hoe Karen en Sharon na vijf weken samenwonen tijdelijk opnieuw afscheid van elkaar nemen. Op die manier hebben ze even de tijd om na te denken voor het beslissingsmoment.

Sharon

Op dat beslissingsmoment na Sharon als eerste het woord. “Karen, je bent echt een prachtige vrouw met heel veel mooie kantjes waarvan ik elke dag nog nieuwe ontdek. En hier en daar is er wel een hoekje af, maar dat is net wat ik zo leuk vind aan je. Het verbaast me hoeveel jij op zo’n korte tijd voor mij bent gaan betekenen. Je weet ondertussen ook dat er van mijn kant wel al wat verliefde gevoelens zijn. Ik maak me er eigenlijk weinig zorgen over dat dat gevoel bij jou nog wat moet groeien. Je stelt mij telkens immers opnieuw gerust door mij te laten voelen dat je er echt wel in gelooft, en dat maak dat ik er ook in geloof”, klinkt het bij Sharon.

“Ik ben ervan overtuigd dat, als we onze drukke levens op een goede manier op mekaar afstemmen, en we altijd open en eerlijk blijven, we een mooi vervolg kunnen creëren op dit prachtig avontuur. En daarom zeg ik hier en nu volmondig en met heel veel zin ja op onze toekomst”, besluit ze.

Karen

“Gezien we over alles zo openlijk communiceren met elkaar is het geen verrassing waar we beiden staan op vlak van onze gevoelens. Jij staat misschien net dat stapje verder dan ik, maar in plaats van te focussen op wat er nog niet is, focus ik liever op wat er al wél is”, reageert Karen.

“Je bent een prachtige vrouw zowel vanbinnen als vanbuiten, je bent sociaal, grappig, attent, sociaal, zorgzaam … Het kan dan ook niet anders dan dat jij op een heel korte tijd een belangrijk persoon bent geworden voor mij. En ik je op een bepaalde manier wel al graag zie. Ik ben zo dankbaar voor jou, ik had dit avontuur oprecht met niemand anders willen delen (…) Het experiment loopt vandaag helaas af, maar ons verhaal gaat, als het van mij afhangt, wel nog even voort. Vandaar zeg ik vandaag zonder enige twijfel opnieuw ja tegen jou, tegen ons”, besluit Karen.

Luister hier naar Sharon en Karen tijdens het beslissingsmoment van Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk:

Meer
Lees meer...