BTS (ja, de hele groep) komt volgende maand met nieuw nummer

Hoewel BTS in juni 2022 aankondigde dat ze zich de komende tijd zullen focussen op solowerk, betekent dat allerminst dat de groep ermee ophoudt. Zo komt er volgende maand een gloednieuw nummer, waarop alle zeven leden (dus ook de leden die al aan hun legerdienst begonnen zijn) te horen zullen zijn. Het gaat om de soundtrack van de nieuwe animatiereeks Bastions.

Sinds vorig jaar focussen de leden van BTS zich op hun solowerk. Daarvan kregen we ondertussen al drie albums te horen. J-hope loste in juli vorig jaar zijn album ‘Jack in the Box’, RM volgde in december met ‘Indigo’ en Jimin loste in maart zijn debuutalbum ‘FACE’. Volgende week is het aan SUGA, die onder zijn alter ego Agust D het album ‘D-DAY’ zal lossen. En volgende maand mogen de fans van BTS opnieuw een datum aanstippen op hun kalender. Dan verschijnt namelijk een gloednieuw nummer van de volledige groep.

Bastions

BTS is verantwoordelijk voor het intronummer van de nieuwe Zuid-Koreaanse animatiereeks Bastions. Daarin volgen we een groep superhelden die iets proberen te doen tegen slechteriken die het klimaat vervuilen. Het intronummer, dat voorlopig nog geen naam kreeg, werd verzorgd door BTS. De volledige groep nam het nummer dus op voor Jin in december begon aan zijn legerdienst. Vermoedelijk zal ook j-hope op het moment dat het nummer verschijnt zijn legerdienst aangevat hebben.

De reeks gaat op zondag 14 mei in première, dus waarschijnlijk zullen we dan ook het volledige nummer van BTS te horen krijgen. Naast de titelsong van BTS zullen er in de reeks ook nummers van LE SSERAFIM, Brave Girls, Heize, AleXa, Seo J, Kang Min-seo en P. Cassady te horen zijn. Bastions deelde al een eerste teaser van de reeks waarin het nummer van BTS al gedeeltelijk te horen is.

Beluister hier al een teaser van het nieuwe nummer van BTS:

Meer
Lees meer...