Dimitri Vegas & Like Mike Menu bij McDonald’s brengt deze burger terug

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike krijgt binnenkort z’n eigen menu bij McDonald’s. Eerder lieten de twee al weten dat ze hun favoriete burger zouden terugbrengen bij de fastfoodketen en nu komen we te weten welke dat is.

Na BTS en de Rode Duivels krijgen nu ook Dimitri Vegas & Like Mike hun eigen menu bij McDonald’s. Het dj-duo maakte eerder al het nummer Feel Your Love voor de campagne van McDonald’s. En nu volgt dus ook een eigen menu.

Bacon Big Mac

Voor hun menu brengen Dimitri Vegas & Like Mike hun persoonlijke favoriet terug: de Bacon Big Mac. Die burger was enkele jaren geleden te vinden bij McDonald’s en wordt duidelijk gemist door de dj’s. Daarom komt hij nu tijdelijk terug voor hun eigen menu.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn fan van McDonald’s en zijn dan ook blij dat ze met de keten kunnen samenwerken. “Binnenkort kan iedereen proeven van ons eigen menu bij McDonald’s. Ook mij zal je er geregeld treffen voor een snelle hap na mijn lange filmopnames. McDonald’s is voor mij een feelgoodmomentje voor mezelf of samen met mijn crew net voor of na een show”, legt Dimitri Vegas uit.

Het menu is vanaf morgen, dinsdag 10 augustus 2021, beschikbaar bij McDonald’s en bestaat uit de Bacon Big Mac, frietjes en een frisdrank. De samenwerking van Dimitri Vegas & Like Mike gaat ook verder dan het nummer en het menu. Zo kan je via de app van McDonald’s exclusieve merch van het dj-duo winnen.

Beluister hier nog eens het nummer Feel Your Love dat Dimitri Vegas & Like Mike maakten voor McDonald’s:

Meer
Lees meer...