‘Extraction 3’ is in de maak, bevestigt hoofdrolspeler Chris Hemsworth

Het werk van Tyler Rake, gespeeld door Chris Hemsworth, zit er nog lang niet op. Hoewel Extraction 2 nog maar enkele dagen uit is, is nu al aangekondigd dat er ook een derde film is de franchise komt. Dat maakten regisseur Sam Hargrave en hoofdrolspeler Hemsworth zelf bekend op het Netflixevenement Tudum.

In 2020 maakten we een eerste keer kennis met de huurling Tyler Rake (Chris Hemsworth) in Extraction. De film was meteen een groot succes op Netflix en dus waren er meteen plannen voor een vervolg. Dat is sinds vrijdag 16 juni te bekijken op de streamingdienst en schoot meteen omhoog in de ranglijsten. Extraction 2 zorgde er zelfs voor dat de eerste film ook opnieuw aan ’t boomen is op Netflix. Het mag dan ook niet verbazen dat er nu al gewerkt wordt aan een derde film in de filmreeks.

Extraction 3

Het zijn hoofdrolspeler Chris Hemsworth en regisseur Sam Hargrave die met het goede nieuwe over Extraction 3 kwamen. Dat deden ze op het jaarlijkse fanevenement Tudum van streamingdienst Netflix.

De eerste film Extraction was gebaseerd op de graphic novel Ciudad van Ande Parks. Het project kon toen rekenen op de steun van de Russo-broers, bekend van The Avengers. Joe Russo keerde ook terug voor de tweede film en verzorgde in beide gevallen het script. Het is nog niet duidelijk of hij dat ook zal doen in Extraction 3.

Sam Hargrave

Regisseur van dienst was in beide gevallen Sam Hargrave. Hij maakte met Extraction zijn debuut, nadat hij eerder vooral als stuntman actief was. Die ervaring komt terug in zijn films. Zo is er in Extraction 2 een indrukwekkende stuntscène van maar liefst 21 minuten die aan één stuk gefilmd is. Hij mag zijn werk alvast voortzetten in Extraction 3.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...