‘Extraction 2’ staat nu op Netflix

Extraction 2, het vervolg op de eerste film uit 2020, is vanaf vandaag te vinden op Netflix. De film zal Tyler Rake (Chris Hemsworth) en zijn team volgen tijdens een nieuwe missie. In de tweede film uit de reeks zal ook Idris Elba opduiken.

Hoewel het op het einde van Extraction (2020) leek alsof Tyler Rake overleden was, blijkt dat nu toch niet het geval en is hij zelfs klaar voor zijn volgende missie.

Extraction 2

In het begin van de officiële trailer voor Extraction 2 horen we Nik Kahn (Golshifteh Farahani) zeggen dat Tyler Rake (Chris Hemsworth) klinisch dood was. We zijn nu negen maanden later en Tyler leeft dus wel nog. “Je vocht voor je leven, maar je moet uitzoeken waarom”, besluit Nik. Veel tijd om rustig na te denken lijkt Tyler echter niet te krijgen want de trailer schakelt meteen over naar verschillende actiescènes. We krijgen te zien dat Tyler, op vraag van een nieuwe klant, een moeder en twee kinderen probeert te redden. Daarbij lijkt het erop dat dit geen volslagen onbekenden zijn voor hem.

Extraction 2 is opnieuw geproducet door de broers Joe en Anthony Russo. Zij maakten eerder naam met de Avengers-films voor Marvel en produceten recent ook Citadel voor Prime Video. Voor Extraction 2 verzorgde Joe Russo bovendien opnieuw het scenario. De regie is net zoals bij de eerste film in handen van Sam Hargrave. Extraction 2 duurt net iets langer dan 2 uur.

Bekijk hier de officiële trailer voor Extraction 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...