Netflix komt volgende maand terug met ‘Tudum’-evenement: Dit kunnen we verwachten

Tudum, het wereldwijde virtuele fanevenement van Netflix, keert terug! Op zaterdag 17 juni is het event voor de derde keer te volgen via het YouTubekanaal van de streamingdienst. De grootste verandering dit jaar is dat het niet langer om een virtueel evenement gaat, maar wel om een liveshow vanuit São Paulo in Brazilië.

Binnen enkele weken organiseert Netflix een twee uur durend event waar de grootste Netflixsterren van over de hele wereld hun opwachting maken. De show bestaat onder meer uit exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en eerste beelden van alle favoriete series en films.

Tudum

Tudum is geïnspireerd op het geluid dat je hoort vlak voordat een serie of film op Netflix begint. Het is ook het grootste Netflixevent ooit. Voor de wereldwijde livestream, die op 19 juni vanaf 22.30 uur te zien is, trekt het naar Brazilië.

In de livestream krijgen fans verschillende nieuwe dingen uit hun favoriete films en series te zien én maken verschillende sterren hun opwachting. Met heel wat nieuwe releases in zicht, betekent dat ook dit jaar een gevuld programma.

Wat kunnen we verwachten?

Een exact tijdschema is er nog niet, maar toch heeft Netflix alvast een lijst van namen gelost. Zo zal er heel wat aandacht naar films gaan. Daarbij krijgen we onder andere Chris Hemsworth en Sam Hargrave uit Extraction en Gal Gadot en Jamie Dornan uit Heart of Stone te zien.

Ook nieuwe series krijgen veel ruimte tijdens het evenement. Zo zullen Chase Stokes uit Outer Banks, Arnold Schwarzenegger uit Fubar, Henry Cavill, Anya Charlotra, Freya Allan en Joey Batey uit The Witcher, Nicola Coughlan uit Bridgerton, Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison en Darren Barnet uit Never Have I Ever en Jenna Ortega uit Wednesday opduiken. Daarnaast krijgen ook de series You, Emily in Paris, Berlin, Lupin, Stranger Things en Cobra Kai een platform.

Bekijk de trailer van Tudum hier:

Meer
Lees meer...