‘It Ends With Us’ met Blake Lively krijgt officiële trailer

Het razend populaire boek It Ends With Us van Colleen Hoover krijgt binnenkort een verfilming met Blake Lively in de hoofdrol. De film heeft nu een officiële trailer gekregen die toont wat we van de film mogen verwachten.

Tijdens de coronapandemie raakten heel wat mensen in de ban van de romans van Colleen Hoover en dan vooral het boek It Ends With Us. Vorig jaar verscheen het nieuws dat dit boek verfilmd zou worden met Blake Lively in de hoofdrol en nu heeft die film een officiële trailer gekregen.

It Ends With Us

It Ends With Us vertelt het verhaal van Lily Bloom (Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd een nieuw leven probeert te starten in Boston. Daar droomt ze ervan om haar eigen winkel te openen, een bloemenzaak. Haar allereerste klant is neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) en al snel springt de vlam over en starten de twee een relatie. Maar daarbij ontdekt Lily een andere kant van Ryle, een kant die haar doet denken aan de relatie van haar ouders.

Ondertussen verschijnt ook Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) terug in het leven van Lily. Hij was haar eerste grote liefde en die liefde is duidelijk nog niet volledig gaan liggen. Daardoor komt Lily voor een keuze te staan. Blijft ze bij Ryle of gaat ze voor haar oude vlam Atlas?

Trailer

In de trailer krijgen we de verschillende personages al te zien en wordt ook meteen duidelijk waarom de relatie met Ryle onder druk komt te staan. Ook krijgen we beelden te zien van de relatie van Lily en Atlas in het verleden. We horen Lily zeggen: “Hoe moeilijk deze keuze ook is: ofwel breken wij het patroon, ofwel breekt het patroon ons”.

De regie van de film is in handen van Justin Baldoni, die dus ook de rol van Ryle Kincaid speelt in de film. Het script werd verzorgd door Christy Hall (Daddio).

De film verschijnt op vrijdag 9 augustus in de Amerikaanse filmzalen, dat betekent dat de film bij ons waarschijnlijk zal verschijnen op woensdag 7 augustus.

Bekijk hier de officiële trailer:

Meer
Lees meer...