‘It Ends With Us’ met Blake Lively in de hoofdrol krijgt releasedatum

Het populaire boek It Ends With Us wordt binnenkort herwerkt tot een langspeelfilm. Ondertussen zijn de opnames druk aan de gang en zonet liet de productie zelfs al weten wanneer we de film met Blake Lively en Justin Baldoni kunnen verwachten.

Dat TikTok een grote invloed heeft op de huidige cultuur, is geen geheim meer. Zo zijn er ook heel wat boeken die dankzij de app een echte hype werden. Eén van die boeken is It Ends With Us van auteur Colleen Hoover. Enkele maanden geleden werd dan ook bekendgemaakt dat er een verfilming van het boek zal verschijnen. Het resultaat verschijnt in februari 2024.

It Ends With Us

It Ends With Us, of Nooit Meer in de Nederlandse versie, vertelt het verhaal van Lily. Wanneer ze op een dag een knappe chirurg, Ryle, tegenkomt, komt haar verleden ook opnieuw opspelen. Haar nieuwe liefde is assertief, een beetje arrogant, maar doet haar ook aan haar allereerste vriend denken. Wanneer ook die ex, Atlas, terug in haar leven komt, is het hek pas echt van de dam.

Het boek is al sinds 2016 verkrijgbaar en heeft over de jaren heen vooral positieve recensies gekregen. Reden genoeg voor schrijfster Colleen Hoover om er dus een vervolg op te maken. Dat kwam er vorig jaar met It Starts With Us. Die release zorgde er in één klap ook voor dat It Ends With Us een nieuwe boost kreeg.

Film

Die boost resulteert nu in een film. Begin dit jaar maakte de auteur bekend wie de rollen van Lily en Ryle zouden spelen. Dat werden uiteindelijk Blake Lively (Gossip Girl) en Justin Baldoni (Jane the Virgin). Zij zijn ondertussen al even aan de opnames van de film begonnen.

Vandaag werd dan ook meteen bekend wanneer die film precies zal verschijnen. Vanaf 9 februari zal It Ends With Us te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. In België betekent dat waarschijnlijk een release op woensdag 7 februari.

Meer
Lees meer...