‘Liefde voor Muziek’: Artiesten houden reünie in laatste aflevering

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek zit er bijna op. Vorige week zagen we de laatste reguliere aflevering en maandag volgt de allerlaatste. Daarin komen de artiesten nog een keer samen om terug te kijken op hun reis samen. En voor Loredana en Camille was die extra speciaal, want zij moesten tijdens de reis een geheim bewaren.

De voorbije weken konden we elke maandag kijken naar Liefde voor Muziek op VTM. Daarin brachten artiesten Margriet Hermans, Koen Buyse, Davina Michelle, Camille Dhont, 2 Fabiola, Suzan & Freek en Ozark Henry hun eigen versies van elkaars nummers. Deze maandag komen de artiesten nog een laatste keer samen tijdens een reünie.

Liefde voor Muziek

Volgende week maandag, 23 mei, is het tijd voor de laatste aflevering van het achtste seizoen van Liefde voor Muziek. Daarin komen de artiesten van dit seizoen samen tijdens een reünie. Ze blikken terug op hun unieke muzikale avontuur, elkaars gewoontes, de hoogtepunten en er passeren ook nieuwe verhalen en nooit eerder getoonde beelden de revue.

Zo vertellen Loredana en Camille over het feit dat ze alsof moesten doen dat ze elkaar nog niet goed kenden. De twee deden namelijk allebei mee aan het voorbije seizoen van The Masked Singer. Maar tijdens de opnames van Liefde voor Muziek was dat nog niet geweten, waardoor de twee moesten liegen.

“De opnames van Liefde voor Muziek waren net na die van The Masked Singer”, vertelt Loredana. “We mochten niet laten merken dat we elkaar goed kenden. We hebben zelfs afgesproken hoe we zouden reageren als we elkaar voor het eerst zouden zien op de luchthaven.” Ondertussen is hun vriendschap alleen nog maar sterker geworden. “Er was sowieso een klik maar door dit avontuur zijn we wel heel erg hecht geworden”, vertelt Camille.

Bekijk de preview hier:

In september komt er nóg een reünie. Dan zijn alle artiesten samen te zien in de Lotto Arena tijdens Liefde voor Muziek LIVE.

Meer
Lees meer...