‘Love is Blind: UK’ verschijnt in augustus op Netflix

Het zesde seizoen van Love is Blind staat nog niet zo lang op Netflix, maar er is nu al weer goed nieuws voor de fans van het format. Zo kan je vanaf deze zomer namelijk kijken naar een gloednieuwe versie van de reeks, die zich wat dichter bij huis zal afspelen. Het gaat namelijk om de Britse versie.

Er komt een nieuwe versie van Love is Blind aan. Het gaat al om de vijfde versie van de reeks. Na de Verenigde Staten, Japan, Brazilië en Zweden is het nu de beurt aan singles in het Verenigd Koninkrijk om te bewijzen dat liefde blind is. Het eerste Britse seizoen van de reeks zal vanaf deze zomer te vinden zijn op Netflix.

Love is Blind: UK

In de teaser vertellen hosts Emma en Matt Willis, net zoals Amerikaanse hosts Nick en Vanessa Lachey een getrouwd koppel, meer over het concept. Dat is eigenlijk exact hetzelfde als in de Verenigde Staten, maar dan met een Britse cast. Zo zullen de deelnemers opnieuw met elkaar daten in kamertjes waarbij ze hun gesprekspartner niet zien. Pas wanneer ze beslissen om zich, door de muur, met elkaar te verloven krijgen ze hun verloofde te zien. Vervolgens gaan ze een maand samenwonen en maken ze kennis met elkaars familie. Uiteindelijk zullen ze op hun huwelijksdag dan moeten beslissen of ze al dan niet met elkaar verder willen.

In de Verenigde Staten leverde de reeks in zes seizoenen negen koppels op. Ondertussen is er ook al een Braziliaanse, Japanse en Zweedse versie van het format verschenen. In Brazilië gaat het al om drie seizoenen, met in totaal drie koppels. Love is Blind: Japan leverde twee koppels op die allebei al een kindje verwelkomden. In Zweden gaat het om drie koppels na één seizoen en ook daar is er al een koppel in verwachting van hun eerste kindje. En nu komt er dus ook nog een Britse versie bij. En die zal dus vanaf augustus te bekijken zijn op Netflix. De streamingdienst kondigde ook al aan dat er nog versies komen uit Argentinië, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk hier de aankondiging van Love is Blind: UK:

Love is Blind: UK verschijnt in augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...