Verschillende BV’s wagen zich aan aartsmoeilijke opdrachten in ‘Make It Happen’

Vanaf woensdag 24 mei komt VTM GO met een gloednieuwe reeks. Daarin zullen verschillende BV’s zich wagen aan aartsmoeilijke opdrachten. Dat moet binnen de 24 uur gebeuren en daarbij krijgen ze de hulp van één andere persoon. In de eerste aflevering worden er alvast heel wat pannenkoeken gebakken.

Op dit moment is Laura Tesoro nog te zien in Special Forces: Wie Durft Wint, maar binnenkort gaat ze nog een andere grote uitdaging aan. Zij is namelijk een van de BV’s die een grote opdracht tot een goed einde moet brengen in Make It Happen.

Make It Happen

Elk duo wordt uitgedaagd om binnen de 24 uur een aartsmoeilijke opdracht te volbrengen. De ene al pittiger of ludieker dan de andere. Zo zien we onder andere acteur Herman Verbruggen en Jamie-Lee Six samen in de eerste aflevering. Zij moeten binnen de 24 uur het wereldrecord ‘pannenkoeken stapelen’ verbreken. Dat record staat nu op een hoogte van 107 centimeter. De vraag daarbij is wel nog of het duo die pannenkoeken ook allemaal zelf zullen moeten bakken. Als dat het geval is, dan zou het nog wel eens een extra grote uitdaging kunnen worden.

Naast Herman en Jamie-Lee zullen ook nog Ender Scholtens en Gerben Tuerlinckx, Andy Peelman en Julie Vermeire en Laura Tesoro en Francisco Schuster te zien zijn. Wat zij precies zullen moeten doen, is nog niet bekend. Al gaat het bij Andy en Julie wel over hoogtes en bij Laura en Francisco wordt het doorzettingsvermogen belangrijk.

Bekijk hier alvast een fragment:

Make it Happen is vanaf 24 mei elke woensdag om 16 uur exclusief te zien op VTM GO.

Meer
Lees meer...