Voetbalwedstrijd of awardshow? Celebrity’s massaal aanwezig bij wedstrijd tussen Los Angeles FC en Inter Miami

Al sinds de komst van voetballer Lionel Messi naar Inter Miami, lijkt voetbal in de Verenigde Staten écht te leven. De sport is er al een tijdje in opmars, maar de Argentijnse voetballer doet de voetbalgekte helemaal ontploffen. Tijdens de wedstrijd van Inter Miami tegen Los Angeles FC stonden er dan ook heel wat celebs op de gastenlijst.

Sinds vorige maand speelt Lionel Messi (36) de pannen van het dak bij de Amerikaanse ploeg Inter Miami. In zijn eerste wedstrijd scoorde hij al meteen de winning goal en sindsdien brengt hij de ene overwinning na de andere terug naar Miami. Dit weekend stond er een tripje Los Angeles op de planning. Daar moest het team van Messi het opnemen tegen Los Angeles FC in de Major League Soccer.

Een wedstrijd van de wereldkampioen in Los Angeles tegen de ploeg van acteur Will Ferrell, dat vroeg om een hele grote gastenlijst aan acteurs, muzikanten en atleten én ook om extra oplettendheid van de bodyguard van de Argentijn.

Populair

Al van voor de start werd verwacht dat de wedstrijd tussen Los Angeles FC en Inter Miami er een zou zijn met een hoge status. Het werd dan eerder ook al bekendgemaakt dat tickets voor niet minder dan 1.000 dollar de deur uitgingen. Ook celebrity’s wilden er dus koste wat kost bij zijn.

In voorbereiding van de wedstrijd werd dan ook alvast een lijst gedeeld waarop te zien was wie er zou opdagen op de tribune. Daarop stonden 39 namen te lezen van onder andere muzikanten, acteurs en grote atleten.

Van LeBron tot DiCaprio

Op die lijst stonden onder andere basketters LeBron James en James Harden, maar ook acteurs Leonardo DiCaprio, Owen Wilson, Tom Holland, Jason Sudeikis en natuurlijk ook mede-eigenaar Will Ferrell.

In het thema muzikanten kon Los Angeles FC dan weer rekenen op Selena Gomez, Liam Gallagher en Tyga. Maar ook Prins Harry bleek aanwezig te zijn. Het is dus duidelijk: Lionel Messi is dé attractie in de Verenigde Staten op dit moment. Hopelijk brengt de Argentijn ook de échte liefde voor de sport naar het land en draait het niet alleen om de show.

Meer
Lees meer...