Netflix lost trailer voor baanbrekende Japanse datingshow ‘The Boyfriend’

Vanaf volgende week kan je op Netflix kijken naar de nieuwe datingsshow The Boyfriend. Het gaat om een bijzondere reeks, want het is de eerste Japanse datingshow exclusief voor homoseksuele mannen. In de officiële trailer maken we al kennis met de deelnemers en zien we dat het vooral een respectvolle reeks belooft te worden.

De afgelopen jaren verzamelde Netflix al een hele reeks datingshows. Het gaat daarbij over Amerikaanse reeksen als Too Hot To Handle en The Ultimatum, maar ook over internationale reeksen als het Zuid-Koreaanse Single’s Inferno of de verschillende internationale versies van Love Is Blind. Met de nieuwe datingshow The Boyfriend heeft Netflix een primeur te pakken. Het gaat namelijk om de eerste Japanse datingshow voor homoseksuele mannen.

The Boyfriend

In The Boyfriend zullen acht homoseksuele Japanse mannen op zoek gaan naar de liefde. Ze zullen een maand lang samenwonen in een strandhuis, waarbij ze ook samen een koffietruck openhouden. Executive producer Dai Ota laat weten dat het een ietwat atypische reeks wordt. “We begonnen met het idee om de vriendschappen en persoonlijkheden van de jonge mannen in de verf te zetten. Onze focus lag niet enkel op romantiek, maar ook op samen tijd doorbrengen en persoonlijke groei doormaken.”

In de officiële trailer voor de reeks maken we al kennis met de deelnemers. We zien hoe ze elkaar ontmoeten en telkens per twee de koffietruck moeten bemannen. Dat is een perfect moment om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast kunnen ze elkaar ook op date vragen buiten de werkuren en zijn er ook activiteiten gepland met de hele groep. Wat al meteen opvalt, is dat het in deze reeks niet zal gaan over drama en dat de deelnemers ook echt op zoek zijn naar de liefde. Zo belooft het dus een respectvolle datingshow te worden, waarin de nadruk ligt op diepe gesprekken en het vinden van een levenspartner.

De reeks zal – zoals dat gaat bij Aziatische realityprogramma’s – voorzien worden van een panel dat commentaar geeft tussen de afleveringen door. Dat panel bestaat uit actrice MEGUMI, actrice Chiaki Horan, zangeres Thelma Aoyama, dragqueen Durian Lollobrigida en acteur Yoshimi Tokui.

Bekijk hier de officiële trailer:

The Boyfriend is vanaf dinsdag 9 juli 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...