Nieuw seizoen ‘Down The Road’ gaat deze maand nog van start

Het nieuwe tv-seizoen is volop aan de gang. Op alle zenders in Vlaanderen krijgen we sinds vorige maand al heel wat nieuwe programma’s te zien en daar komen binnenkort nog enkele nieuwe bij. Zo is al langer bekend dat Down The Road zal terugkeren, maar had zender VRT 1 nog niet laten weten wanneer. Dat is nu wel bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen gaat namelijk op zondag 29 oktober van start.

Het programma Down The Road is al enkele jaren het favoriete programma van kijkend Vlaanderen. Ondertussen is de reeks al aan zijn zesde seizoen toe en lijken de reizen ook alsmaar avontuurlijker te worden. De voorbije jaren zagen we zo al onder andere Zuid-Afrika, Marokko, Lapland en Thailand de revue passeren. Ook de volgende groep trekt opnieuw naar een verre bestemming.

Down The Road

Voor het zesde seizoen van Down The Road trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar samen met Evert (29), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (30), Michaël (30) en Rebecca (34) naar Canada. Daar gaan de zes allerlei uitdagingen aan en leren ze zichzelf en elkaar beter kennen.

Tijdens de reis doen ze allerlei activiteiten zoals survivallen, beren spotten, paardrijden, enzovoort. Zoals elk jaar zullen daar de nodige grenzen verlegd moeten worden, maar uiteindelijk draait het om de vriendschap binnen de groep. Dit seizoen is er één kleine verandering, want ook de families van de reisgenoten zullen aan bod komen.

De reisgenoten

Sabine (36)

De eerste reisgezel is de 36-jarige Sabine uit Kapellen. Sabine is geen fan van kamperen in de natuur en droomt zelfs van een luxeleven in Hollywood. Sabine woont nog thuis bij haar ouders maar wil heel erg graag alleen wonen. Ze gaat elke donderdag helpen in een kleuterschool, op andere dagen gaat ze naar een dagcentrum.

Roses Are Blue / VRT1

Rebecca (34)

Ook Rebecca uit Gentbrugge trekt mee naar Canada. De 34-jarige jongedame is een beetje verlegen, maar doet mee aan het programma om wat meer zelfzeker te worden. Ook Rebecca woont nog thuis, maar werkt wel in een cafeetje en bij de kapper.

Roses Are Blue / VRT1

Anneleen (30)

De derde vrouw uit het gezelschap is Anneleen uit Lummen. De Limburgse woont als enige uit de groep volledig zelfstandig in een assistentiewoning. Daarnaast werkt Anneleen voor de UCLL, waar ze een dag per week de lunch bereidt voor haar collega’s. Daarnaast werkt ze in een broodjeszaak en in een school.

Roses Are Blue / VRT1

Evert (29)

Evert uit Putte is de eerste man in het rijtje. Hij gaat mee op de reis om zichzelf beter te leren kennen. Evert werkt een dag per week in Bits ’n Bites, maar is vooral heel creatief. Zo schildert en kleurt hij graag én houdt hij enorm veel van muziek.

Roses Are Blue / VRT1

Michaël (30)

De stoerste van de groep is zonder twijfel Michaël uit Niel. Michaël woont door de week in een inclusief cohousingproject, samen met drie andere jongens en werkt bij een broodjeszaak, een beenhouwerij en een klimzaal. Net zoals zijn ouders houdt hij ook van mooie auto’s.

Roses Are Blue / VRT1

Laurens (34)

Laurens uit Kortrijk sluit als enige West-Vlaming het rijtje af. Hij is de grote grapjas van de bende en hecht veel belang aan een goede sfeer. Daarnaast is Laurens een enorme dierenvriend, wat hem meteen een goede band met Dieter oplevert. Doorheen de week werkt hij in een decoratie-atelier en in een cafeetje.

Roses Are Blue / VRT1

Down The Road is vanaf 29 oktober elke zondag om 20 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...