Prime Video komt met documentaire ‘One For All’ over drie Rode Duivels

Binnenkort verschijnt er op Prime Video een vierdelige documentaire over Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku. In One For All volgen we de drie spelers tijdens hun carrière bij hun teams én bij de Rode Duivels. Daarin hebben ze het onder andere over de druk als speler én het mislukte WK in Qatar.

Prime Video is al langer een belangrijke speler in de sportdocumentaires. Zo is er bijvoorbeeld het bekende All or Nothing dat in 2018 voor het eerst ook een versie over voetbal maakte. Onder andere de teams Manchester City, Tottenham Hotspur, Arsenal en Juventus kregen al een versie. In de nabije toekomst zou ook Newcastle United een versie krijgen.

Maar dat is niet de enige voetbaldocu die eraan zit te komen. Ook het Belgisch voetbal krijgt namelijk een plekje op de streamingdienst. Vandaag werd aangekondigd dat er op 25 mei een nieuwe serie van start gaat: One For All over drie Rode Duivels.

One For All

De vierdelige serie One For All volgt Thibaut Courtois (Real Madrid), Axel Witsel (Atlético Madrid) en Romelu Lukaku (Inter Milan) voor zes maanden. Daarin zijn de drie spelers te zien in Madrid en Milaan, waar ze hun meeste tijd doorbrengen. Maar daarnaast vertelt het trio ook over de onverwachte exit van de Rode Duivels tijdens de groepsfase van het WK.

Ook hun persoonlijke leven komt aan bod, en dat is volgens de spelers niet onbelangrijk om hen echt te kunnen begrijpen. “One For All geeft liefhebbers van het internationale spel een uitgebreid inzicht in de mentale en fysieke voorbereiding die nodig is om op het allerhoogste niveau te concurreren”, vertelt Courtois. “One For All geeft supporters voor het eerst mijn open en eerlijke mening over de Rode Duivels en wat naar mijn idee onze prestaties in Qatar echt heeft bepaald”, gaat Lukaku verder.

Bekijk de trailer hier:

One For All verschijnt op Prime Video in Nederland, België, UK & Ierland, Spanje en Italië op 25 mei 2023.

Meer
Lees meer...