‘Stranger Things’-actrice Maya Hawke staat niet te springen om romantische verhaallijn Robin

Wanneer we de grote ontknoping van Stranger Things te zien zullen krijgen, is nog een groot vraagteken. Maar toch beginnen verschillende acteurs uit de reeks stilaan hun wensen voor hun personages te delen. Zo ook actrice Maya Hawke. Zij hoopt dat Robin niet verzeild raakt in een romantisch avontuur ten koste van haar beste vrienden.

Het vijfde seizoen van Stranger Things mag dan wel nog een tijdje op zich laten wachten, toch begint er meer en meer bekend te raken over het nieuwe seizoen. Zo lieten de Duffer Brothers al weten dat de afleveringen qua sfeer terug zouden grijpen naar het eerste seizoen en maakte Netflix afgelopen weekend bekend dat actrice Linda Hamilton de cast vervoegt.

Nu doet ook actrice Maya Hawke haar boekje open over wat ze wil zien gebeuren met haar personage Robin. Want hoewel we aan het einde van seizoen 4 zagen hoe ze het zeer goed kon vinden met een klasgenoot, hoopt Hawke toch niet meteen op een romantische verhaallijn.

Stranger Things

Binnenkort komt er een einde aan een van de meest succesvolle Netflixseries aller tijden. Het volgende seizoen van Stranger Things wordt namelijk het laatste. Maar toch valt die ‘binnenkort’ te betwijfelen, want om een nieuw seizoen in elkaar te steken, heeft de productie heel wat tijd nodig. Normaal gezien zouden de opnames deze maand van start gaan, maar die zijn door de aanhoudende stakingen in Hollywood vertraagd.

Wanneer de opnames dan wel officieel zullen beginnen, is niet bekend. Ondertussen zijn heel wat acteurs namelijk nog met andere projecten bezig. Zo staat Gaten Matarazzo (Dustin) op dit moment in Sweeney Todd op Broadway en is actrice Winona Ryder bezig met Beetlejuice 2.

Robin

Aangezien de reeks dus nog niet volledig is afgewerkt en er nog tijd is voor aanpassingen, heeft actrice Maya Hawke haar wensen voor haar personage Robin nog eens gedeeld. In een interview met Yahoo Entertainment vertelt ze dat ze niet hoopt op een volledig romantische verhaallijn. “Ik heb er gemengde gevoelens over”, klinkt het.

Afgelopen seizoen zagen de kijkers namelijk hoe ze het goed leek te vinden met haar klasgenoot Vickie (Amybeth McNulty). “Het is leuk, maar ik vind het ook fijn als romantiek niet het centrum van een personages bestaan is. Haar vriendschap met Steve, gespeeld door Joe Keery, is zo speciaal. Ik vind het belangrijk dat ook dat genoeg schermtijd krijgt.” Het valt dus nog af te wachten welke kant het verhaal voor Robin opgaat.

Meer
Lees meer...