BTS komt met speciale merch voor samenwerking met McDonald’s: T-shirts, sokken, een badjas …

Vanaf vandaag is de BTS Meal te vinden in filialen van McDonald’s in verschillende landen ter wereld. De komende dagen worden daar elke dag nieuwe landen aan toegevoegd. België is helaas niet te vinden op de lijst met gelukkige landen, maar door de nieuwe merchandise collectie kunnen we toch meegenieten van de collab.

De Koreaanse boysband BTS heeft al verschillende collaboraties gehad. Zo werkte Halsey mee aan het nummer Boy WIth Luv, was Nicki Minaj te horen op een remix van het nummer IDOL en maakte ook Steve Aoki een remix van het nummer Mic Drop van BTS. Maar de nieuwste collab van de boysband komt uit een heel andere hoek. Want tussen het breken van records door had BTS nog tijd voor een collaboratie met de fastfoodketen McDonald’s.

BTS Meal

Voor de collab gaven de zeven leden van BTS hun vaste bestelling bij McDonald’s door. En die is eigenlijk heel gewoontjes. Het gaat om een portie frietjes, een beker frisdrank en 10 chicken McNuggets. Maar wat het menu uniek maakt, zijn de twee sausjes die speciaal voor de collaboratie ontworpen werden.

Het gaat om twee sauzen met Koreaanse smaken om het thuisland van de groep in de kijker te zetten: Sweet Chili Sauce en Cajun Sauce. Maar het blijft niet bij het menu.

BTS x McDonald’s merchandise

Bij de collaboratie tussen BTS en McDonald’s hoort namelijk ook een collectie merchandise. En die is ook in ons land (mits hoge shippingprijzen) te verkrijgen. Het gaat om verschillende kledingstukken, van T-shirts en truien tot sokken en een badjas.

Maar daarnaast zijn er nog heel wat andere hebbedingen te vinden in de collectie. Zo kan je deze zomer naar het strand gaan met een BTS x McDonald’s strandlaken met BTS x McDonald’s flipflops aan je voeten. Andere leuke hebbedingen zijn een paraplu, een AirPods-case en sleutelhangers. De volledige collectie is te vinden op de app Weverse, daar zal de collectie ook verkocht worden vanaf de nacht van 26 op 27 mei om 1 uur ’s nachts Belgische tijd.

Bekijk hier de advertentie voor de BTS Meal van McDonald’s:

https://youtu.be/3Ou8WmrZ0Pw
Meer
Lees meer...