Na ‘D5R’ komt Streamz met ‘3FF’ over Amber, Leyla en Kyra

Dit jaar nog verschijnt er een nieuwe spin-off van D5R genaamd 3FF. Want hoewel de avonturen van de vijf populaire vrienden eindigen na hun laatste zomer samen, volgen we binnenkort een nieuw wervelend hoofdstuk van de drie beste vriendinnen Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo) en Amber (Jamie-Lee Six).

Goed nieuws voor wie dacht dat het na de D5R-film ook écht gedaan was. Streamz heeft namelijk zonet de komst van een nieuwe spin-off aangekondigd. Het nieuwe 3FF volgt drie van de vijf hoofdpersonages tijdens hun eerste stappen in het werkleven. De reeks zou dit jaar nog verschijnen.

Amber, Leyla en Kyra

De voorbije tien jaar konden fans van D5R de reeks volgen op Ketnet en Streamz. De serie begon als jongerenreeks over vijf vrienden die samen op de middelbare school in Vilvoorde zaten. Daar kregen ze te maken met de eerste puberale problemen.

Nadat de reeks op Ketnet op z’n einde liep, nam Streamz het concept over. Daar lag de focus dan weer op de studententijd van Wout, Vincent, Amber, Leyla en Kyra. Die drie laatste zaten samen op kot, maar gaan in een nieuwe reeks dus ook écht samenwonen.

3FF

Vorige week, op donderdag 29 juni 2023, lanceerde op Streamz de film D5R: De Laatste Zomer Samen. Daarin gingen de vijf beste vrienden naar Portugal voor een zorgeloze zomervakantie, voordat ze allemaal zouden gaan werken en samenwonen in Gent. Maar dat eindigde iets anders.

De drie meiden keerden zonder de jongens terug naar België, huren een huis in Gent en storten zich volop op de arbeidsmarkt. Dat loopt bij de een al wat vlotter dan bij de ander. En ook hun sterke vriendschap krijgt het met momenten zwaar te verduren. Hoe dat verloopt, kan je dit najaar ontdekken op Streamz.

Bekijk de eerste teaser van 3FF hier:

Meer
Lees meer...