‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ lost volgende reeks kandidaten: herken jij ze?

Dat De Allerslimste Mens ter Wereld dit jaar terugkeert, was eerder al bekend. Ook de startdatum vernamen we al, net als een deel van de kandidaten die zich aan deze speciale editie wagen. Aan die lijst heeft Play4 nu – op een originele manier – nog enkele namen toegevoegd.

Het twintigste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld wordt opnieuw een best of-editie. Voor deze jubileumeditie komt het programma namelijk met de tweede versie van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarbij wordt gezocht naar een opvolger van Bert Kruismans die in 2011 de eerste editie van deze special won.

Vanaf 5 september

De zoektocht naar De Allerslimste Mens ter Wereld gaat van start op 5 september 2022 op de zender Play4. De deelnemerslijst zal bestaan uit de beste kandidaten van de afgelopen tien seizoenen. Daarbij zullen uiteraard ook heel wat ex-winnaars terugkeren.

In een eerste aankondigingsfilmpje van Play4 op 15 juli werden al rappend de eerste namen gedropt. Daarin vernamen we dat Jonas Geirnaert, Ella Leyers, Olga Leyers, Gilles De Coster, Prem Radhakishun en Gert Verhulst zullen deelnemen. Een week later volgde een nieuwe aankondigingsvideo op Dancing Queen van ABBA. Deze keer passeerden Bart Cannaerts, Liesbeth Van ImpeAstrid Stockman, Lieven Scheire, Eva De Roo, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans, Thomas Huyghe, Xavier Taveirne, Joke EmmersDelphine Lecompte en Otto-Jan Ham.

De voorbije weken maakte Play4 op Instagram ook al bekend dat Michèle Cuvelier, Kobe Ilsen, Tine Embrechts, Rani De Coninck, Julie Colpaert, Lisa Smolders, Peter Van de Veire, Danira Boukhriss Terkessidis en Boris van Severen zullen terugkeren.

33 kandidaten

Voor de volgende namen gebruikte de zender opnieuw Instagram. Op hun account deelden ze namelijk zes profielen van kandidaten die ook zullen deelnemen aan De Allerslimste Mens ter Wereld. Wie deze korte ‘Fotoronde’ zelf wil proberen, kan hieronder kijken of hij de nieuwe namen herkent. Voor de anderen geven we ze meteen op een rijtje: Dalilla Hermans, Geert Meyfroidt (de meest recente winnaar), Gilles Van Bouwel, Jeroom, Tom Waes en Merol.

Met een totaal van 33 kandidaten lijkt de deelnemerslijst van De Allerslimste Mens ter Wereld volledig te zijn. Al bestaat de kans altijd dat er last minute iemand moet vervangen worden door onvoorziene omstandigheden.

De Allerslimste Mens ter Wereld is vanaf 5 september 2022 te zien op Play4.

Meer
Lees meer...