‘Down the Road’: Leer reisgenoten beter kennen in eerste beelden nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Down the Road komt er deze week aan. Vorige week stelde VRT 1 de reisgenoten al aan ons voor en deze keer volgden de eerste beelden. Daarbij leren we de nieuwe groep alvast iets beter kennen. In de video is ook al meteen te zien dat ze geen avontuur uit de weg gaan.

Het programma Down the Road is al enkele jaren het favoriete programma van kijkend Vlaanderen. Ondertussen is de reeks al aan zijn zesde seizoen toe en lijken de reizen ook alsmaar avontuurlijker te worden. De voorbije jaren zagen we zo al onder andere Zuid-Afrika, MarokkoLapland en Thailand de revue passeren. Deze keer trekt de groep naar Canada.

Down the Road

Voor het zesde seizoen van Down The Road trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar samen met Evert (29), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (30), Michaël (30) en Rebecca (34) naar Canada. Daar gaan de zes allerlei uitdagingen aan en leren ze zichzelf en elkaar beter kennen.

Net zoals elk jaar bestaat de groep uit allerlei types. Zo gaat Laurens graag kamperen, maar houdt Sabine bijvoorbeeld meer van een luxeleventje. De kans is groot dat we dus ook dit seizoen opnieuw sommige teleurstellingen te zien zullen krijgen.

Eerste beelden

Daarnaast staan er natuurlijk ook enkele grote uitdagingen gepland. In de eerste video die VRT 1 op Instagram deelde, zien we de groep alvast paardrijden, op een speedboat zitten én zelfs parachutespringen.

De reisgenoten hebben het ook deze vakantie over hun dromen, hun verlangen naar zelfstandig zijn, vriendschap en liefde. En of daar ook dit seizoen weer enkele romantische momenten bijhoren, valt af te wachten.

Down the Road is vanaf 29 oktober elke zondag om 20 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...