‘Down the Road’ trekt naar Thailand en is eind deze maand al terug te zien op Eén

Het is zover! Eind deze maand verschijnt er een nieuw seizoen van Down the Road op Eén. Vanaf maandag 29 augustus volgen we Dieter Coppens, begeleider Saar en hun zes nieuwe reisgenoten. Deze keer kiezen ze terug voor een lange reis naar Thailand, waarbij de groep enkele spannende uitdagingen staat te wachten.

Down the Road is bijna terug. Daarin trekken opnieuw zes jongeren met het syndroom van Down de wijde wereld in. Dit jaar trekt de groep naar Thailand, een lange reis die voor enkele deelnemers al meteen een grote uitdaging blijkt te zijn. Samen met Dieter Coppens en begeleider Saar verleggen ze grenzen, vinden ze nieuwe vriendschap en tonen ze aan de wereld wat ze kunnen.

Down the Road

Het laatste nieuwe seizoen van Down the Road is ondertussen alweer een tijdje geleden. Maar binnenkort zijn Dieter, Saar en hun zes reisgenoten terug. Samen trekken ze naar het verre Thailand, waar ze onder andere knuffelen met olifanten, in wilde rivieren springen, van de eetcultuur proeven en Bangkok bewonderen. Net zoals in vorige seizoenen proberen ze ook verschillende slaapgelegenheden uit. Die gaan van treinen tot hangmatten en van luxehotels tot de koude vloer.

De zes jongeren die deze keer meegaan op reis zijn Ellen (27) uit Kontich, Simon (24) uit Leuven, Anne-Sophie (27) uit Lebbeke, Bob (24) uit Putte, Isa (22) uit Maastricht en Ruben (34) uit Hasselt. “Zes fantastische jongeren met een open blik op de wereld in een prachtig land. Ik prijs me een zeer gelukkig mens dat ik daarvan deel mag uitmaken”, klinkt het bij Dieter Coppens.

Down the Road is vanaf 29 augustus elke maandag om 20.40 uur te zien op Eén. De deelnemers beter leren kennen? Dat kan hier.

Meer
Lees meer...