Emotionele video over overleden hond en zijn favoriete plekje op de trap gaat viraal

Op TikTok gaat momenteel een emotionele video viraal. Daarin vertelt een vrouw over het favoriete plekje van haar overleden hond. Dat plekje was op een zeer specifieke trede van de trap dat ondertussen al wat verf was verloren. Bij het renoveren van de trap koos het baasje voor een opvallende update. De video wordt ondertussen door heel wat grotere accounts gerepost of geduet waardoor het echt de hele wereld rondgaat.

Op TikTok vinden we grote onthullingenvliegtuigtipsfiltersdansjesvreemde theorieënverschillende hypesopvallende hobby’sgrappige filmpjesreceptenal dan niet gevaarlijke challenges en nog veel meer. Maar deze keer is het een emotionele video met een huisdier dat alle harten steelt.

Max

“Ik heb mijn trap opnieuw onder handen genomen en de treden zwart geverfd”, valt er te lezen onder de video. “Maar er is één trede die ik niet kon verven. Een jaar geleden is mijn hond Max overleden. Hij is ingeslapen met zijn kop op mijn schoot en zijn lichaam op zijn favoriete trede. Ik heb van zijn favoriet plekje dus een kleine gedenkplaats gemaakt.”

In de video zijn beelden van Max te zien van wanneer hij nog leefde en hoe hij graag op die specifieke trede lag. In een voice-over vertelt baasje Shari B (@shariblivin) nog eens over hoeveel Max voor haar en het gezin betekende en zijn ook beelden te zien van hoe de verf op de trede verkleurde.

Daarna is er een flash forward naar hoe de trap er nu uitziet. Daarbij krijgen we te zien hoe de trap helemaal in het zwart werd geverfd, maar ook hoe de bovenkant van één trede nog steeds afgebleekt bruin is. Daarbij staat ook een gedenkplaatje met daarop de naam van de hond en zijn geboorte- en sterfdatum. De video wordt ondertussen door heel wat mensen geduet, waarbij bijna niemand hun tranen kan inhouden.

Bekijk de video via deze link:

@shariblivin

I refinsihed my stairs… i oainted the steps black. But there was one step i could NOT paint over. One year ago today, my dog Max, passed away. He out his bead on my lap and went to forever sleep. He loved hos step. He even slept on it. Haha so i made it a forever tribute to him. The bestest dog, ever.

♬ original sound – Shari B
Meer
Lees meer...