Film ‘The Wild Robot’ met Lupita Nyong’o en Pedro Pascal krijgt een eerste trailer

Op 20 september komt de nieuwe animatiefilm The Wild Robot uit. Het was al langer bekend dat Pedro Pascal, Lupita Nyong’o, Kit Conner, Catherine O’Hara en nog meer bekende acteurs stemmen inspreken voor de karakters. In de nieuwe trailer horen we niet veel van de stemmen, maar wel een cover van Louis Armstrongs What a Wonderful World. Naast de trailer is er ook een poster uitgebracht.

De film The Wild Robot is gebaseerd op het kinderboek, The Wild Robot, van Peter Brown. In de film belandt de robot Roz op een onbewoond eiland na een schipbreuk. Geleidelijk aan bouwt ze een relatie op met de verschillende dieren op het eiland en adopteert ze ook een ganzenkuiken. Uiteindelijk kruist haar pad met een andere robot Vontra waarna er veel misloopt.

Trailer

De trailer geeft nog niet veel weg van het verhaal. Het geeft vooral veel scènes mee van de dieren en Roz, maar niet van Vontra. Wel zijn er al een paar onderdelen die interesse opwekken zoals het bos dat in brand staat. Ook kijken we soms uit de ogen van Roz naar de wereld waar ze zich in bevindt. Doorheen de trailer zien we in welke stijl de film wordt geanimeerd en hoe ze de kleuren doorheen de film gebruiken.

Cast

Het hoofdpersonage wordt door Oscarwinnares Lupita Nyong’o ingesproken. Zij is beter bekend als Nakia van in de Marvelfilms Black Panther. Naast haar staan mensen zoals Pedro Pascal (The Mandalorian), Catherine O’hara (Home Alone), Kit Conner (Heartstopper), Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) en Bill Nighy (Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest). Ook Mark Hamill (Star Wars), Matt Berry (The SpongeBob Movie-franchise) en Ving Rhames (Mission: Impossible-films) hun stem komt in de film voor.

Daarnaast zijn ook de makers van de film bekend en ze hebben ook al veel ervaring. Zo is Chris Sanders de schrijver en directeur van het verhaal. Hij heeft onder andere How to Train Your Dragon en Lilo and Stitch geschreven en geregisseerd. De producer Jeff Hermann heeft meegeholpen aan de Kung Fu Panda-franchise en aan Boss Baby 2.

Bekijk de trailer hier.

Meer
Lees meer...