Harry Styles lost vandaag videoclip ‘Music For a Sushi Restaurant’ met opvallende baard

Harry Styles zit duidelijk niet stil. Tussen zijn optredens en verschijningen op filmfestivals door heeft de zanger nog de tijd gevonden om een videoclip op te nemen. Het gaat om het nummer Music For a Sushi Restaurant, dat te vinden is op zijn meest recente album ‘Harry’s House’.

Het album ‘Harry’s House’ van Harry Styles verscheen op vrijdag 20 mei 2022. Maar nu, 5 maanden later, krijgt het eerste nummer op dat album een eigen videoclip. De clip van Music For a Sushi Restaurant werd vandaag aangekondigd met een eerste foto en die lijkt alweer een bijzondere video te voorspellen.

Music For a Sushi Restaurant

Music For a Sushi Restaurant wordt het derde nummer van ‘Harry’s House’ dat een videoclip krijgt, na As It Was en Late Night Talking. Daarnaast kreeg ook Daylight een onofficiële videoclip. Die werd opgenomen in het appartement van een fan met de hulp van James Corden.

De videoclip van Music For a Sushi Restaurant werd aangekondigd met een foto op Twitter. Daarop zien we Harry Styles met een opvallende baard. In de achtergrond zijn enkele potteen te zien, waardoor het er dus wel op lijkt dat de videoclip toepasselijk zal afspelen in een sushi restaurant. Wat de link is met de lange baard, zullen we waarschijnlijk vanavond pas te weten komen. De videoclip van Music For a Sushi Restaurant zal vanaf 18 uur Belgische tijd te vinden zijn op YouTube.

Hier kan je later vandaag de videoclip van Music For a Sushi Restaurant bekijken:

Harry Styles treedt volgend jaar, op zaterdag 24 juni 2023, op op de festivalweide van Werchter. (Niet op het festival Rock Werchter.) Tickets zijn nog steeds te koop via de website van Ticketmaster.

Meer
Lees meer...