Laatste concerten ‘D-DAY’-tour van SUGA (BTS) worden gelivestreamt

Afgelopen weekend kon je in de cinema gaan kijken naar het concert van SUGA/Agust D in Japan, maar de tour van de rapper van BTS zit er nog niet helemaal op. De laatste concerten staan gepland voor zaterdag 24 en zondag 25 juni. Het wordt dan een thuismatch voor SUGA in Seoul en ook die concerten zullen we hier kunnen meepikken.

Op dit moment is SUGA van BTS bezig aan de laatste concerten van zijn eerste solotour. De laatste concerten van de ‘D-DAY’-tour gaan door in Singapore op zaterdag 17 en zondag 18 juni en in Seoul in Zuid-Korea op zaterdag 24 en zondag 25 juni. En die laatste twee concerten zullen we ook vanuit ons land live kunnen beleven.

Livestream

Je kon dit weekend al gaan kijken naar het concert van SUGA/Agust D in Yokohama in Japan in de cinemazalen van Kinepolis. Maar ook de laatste twee concerten van de tour zal je vanuit België kunnen meepikken. Het gaat om de twee concerten in Seoul, Zuid-Korea.

Die concerten zullen deze keer niet getoond worden in de cinema, maar je zal deze thuis live kunnen volgen. Net zoals al gebeurde met eerdere concerten van BTS, zal het concert gelivestreamt worden via het fanplatform Weverse. Het concert op zaterdag 24 juni gaat van start om 19 uur Koreaanse tijd, wat overeenkomt met 12 uur ’s middags Belgische tijd. Op zondag 25 juni gaat het concert twee uur eerder van start, om 17 uur Koreaanse tijd en dus al om 10 uur ’s morgens Belgische tijd.

Tickets

De tickets voor de online livestream gaan vanaf woensdag 7 juni in voorverkoop. Je kan tot 1 uur voor aanvang van de show een ticket kopen via Weverse. Er zijn verschillende prijscategorieën. Een ticket voor een van de twee concerten kost 59.400 won (42,5 euro). Wie BTS Membership heeft, krijgt voor die prijs de keuze tussen Single View 4K en Multi View HD. Bij Multi View krijg je tegelijkertijd verschillende camerastandpunten te zien en kan je zelf kiezen vanuit welk standpunt je naar het optreden kijkt. Wie geen membership heeft, krijgt sowieso Single View HD.

Je kan ook één ticket kopen voor de twee concerten. Dat kost 110.000 won (78,71 euro). Hier geldt hetzelfde onderscheid tussen personen met en zonder BTS Membership.

Meer
Lees meer...