‘SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ in JAPAN : LIVE VIEWING’ komt dan toch ook naar Belgische cinemazalen

Geweldig nieuws voor fans van BTS, want het concert van SUGA/Agust D in Japan zal dan toch getoond worden in cinemazalen in ons land. Aanvankelijk was België niet bij de deelnemende landen, maar nu laat Kinepolis weten dat het concert toch ook naar hun zalen komt. Het gaat niet om een volledig live concert, maar om een replay op zondag 4 juni 2023.

Vorige maand trapte SUGA aka Agust D van BTS zijn solotournee af in de Verenigde Staten. De Amerikaanse tak van zijn concertreeks zit er ondertussen op. Maar nu volgen nog een handvol concerten in Aziatische landen. Volgend weekend is Japan aan de beurt en van het concert in Yokohama in Japan kan heel de wereld meegenieten.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ in JAPAN: LIVE VIEWING

Op zondag 4 juni 2023 kan je in de cinemazalen van Kinepolis kijken naar een opname van het concert in Yokohama van SUGA/Agust D tijdens zijn ‘D-DAY’-tour. Het concert zal getoond worden op zondag in de namiddag, wat betekent dat het niet volledig live is, zoals in het verleden wel soms het geval was met concerten van BTS in de cinema. Het concert gaat namelijk door op zaterdag 3 juni om 10 uur ’s morgens Belgische tijd.

Tijdens de ‘D-DAY’-tour combineert SUGA zijn werk als SUGA bij BTS met dat als zijn alter ego Agust D. Onder die naam bracht hij in april zijn derde album, ‘D-DAY’, uit. Dat zal voorlopig zijn laatste album als Agust D zijn. Zo schreef hij in het dankwoord van zijn album dat hij afscheid neemt van Agust D, omdat dit alter ego een boze en gefrustreerde versie van zichzelf voorstelde. Aangezien hij die gevoelens nu niet meer zo sterk voelt, heeft hij het alter ego dus niet meer nodig.

Tickets zijn te koop via de website van Kinepolis. Een ticket kost 19,95 euro voor een gewoon ticket. Voor een Cozy Seat betaal je 22,95 euro.

Meer
Lees meer...