‘Love Island’: Raphaëlla breekt banden met Mattheüs en voormalige beste vriendin Imen

Het rommelt bij de cast van Love Island. Imen en Mattheüs hebben het steeds leuker met elkaar en dat steekt de ogen uit van Raphaëlla, die op Love Island nog lang in een koppel zat met Mattheüs en beste vriendinnen was met Imen. Daarom heeft Raphaëlla een drastische beslissing genomen.

Sinds Love Island zijn er (officieel) nog maar twee koppels overgebleven. Maar Imen en Mattheüs zoeken elkaar wel steeds meer op. Zo is Imen nu zelfs Mattheüs’ knuffelcontact.

Imen en Mattheüs

Op Love Island vormde Mattheüs lange tijd een koppel met Raphaëlla en was Imen een koppel met Remco. Maar beide relaties hielden geen stand. Imen en Remco werden net voor de finale naar huis gestuurd omdat Remco thuis een “vriendin” had. Mattheüs bleef wel tot het einde van Love Island in het programma met Jamie, maar kort na de opnames zetten de twee een punt achter hun relatie.

Nu begint het er steeds meer op te lijken dat Imen en Mattheüs elkaar gevonden hebben. In een video die ze samen opnamen, lieten ze weten dat ze inderdaad veel samen optrekken, maar dat het voorlopig vooral om professionele redenen is en dat hun relatie nog steeds vriendschappelijk is.

Raphaëlla

Maar Raphaëlla, de ex van Mattheüs, laat nu weten dat ze geen contact meer wil met Mattheüs of Imen. Tijdens Love Island waren Raphaëlla en Imen twee handen op één buik en konden ze steeds bij elkaar terecht. Maar die vriendschap lijkt nu voorbij.

Op haar Instagram Story laat Raphaëlla namelijk het volgende weten. “Ik heb met allebei geen contact meer. Ik denk dat iedereen ook wel weet waarom, maar ik heb geen zin om er een enorm drama van te maken.” Het lijkt er dus wel op dat er meer aan de hand is dan enkel vriendschap tussen Imen en Mattheüs en dat Raphaëlla zich bedrogen voelt door haar beste vriendin.

Meer
Lees meer...