Mattheüs van ‘Love Island’ heeft een nieuwe vriendin en het is geen onbekende

Mattheüs van Love Island heeft een nieuwe vriendin. En voor de doorwinterde reality-tv-kijker is het geen onbekende. Deborah was namelijk te zien in Ex On The Beach: Double Dutch. Ze kwam daar aangespoeld in het All Stars-seizoen als ex van Roy.

Mattheüs vond bij z’n deelname aan Love Island niet de ware liefde. Hij probeerde die eerst te vinden bij Raphaëlla, maar op Casa Amor leerde hij Jaimy kennen met wie hij het avontuur verder zette. Maar ook die relatie strandde kort na de opnames. Daarna werd hij eventjes gelinkt aan een derde deelneemster van Love Island, Imen, maar ook dat bleef bij vriendschap. Maar nu lijkt Mattheüs wel degelijk de liefde gevonden te hebben.

Mattheüs Deborah Instagram Story
Instagram mattheusjonckheere

Deborah

Mattheüs heeft nu de liefde wat dichter bij huis gevonden. Hij stelt via Instagram namelijk zijn nieuwe vriendin Deborah voor. Zij woont net zoals hem in Limburg en was al eens te zien in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

Deborah spoelde bij Ex On The Beach aan als ex van Roy, maar ook zij hield geen relatie over aan haar reality-tv-avontuur. Of wel? Want nu heeft ze dus de liefde gevonden bij Mattheüs, die van een kale reis terugkeerde op Love Island. Mattheüs deelde al een boomerang op zijn Instagram Story, waarop Deborah te zien is en Deborah deelde een foto op haar Instagram-feed.

Bekijk hier de romantische post van Deborah op Instagram:

Meer
Lees meer...