McDonald’s verkoopt McFlurry’s met koriandersmaak in China

De Chinese tak van McDonald’s pakt de komende dagen uit met wel heel bijzondere ijsjes. Het gaat namelijk om McFlurry’s met koriandersmaak. De ijsjes bestaan uit de gewone McFlurry met vanillesmaak, afgewerkt met een limoen- en koriandersaus en korianderkruimels.

Bij ons kan je je McFlurry van McDonald’s afwerken met chocoladesaus, stukjes oreo of M&M’s, maar in China kan je de komende dagen een wel heel bijzondere McFlurry bestellen.

Koriander

De speciale McFlurry smaakt namelijk naar koriander. Het gaat om het standaard McFlurry-ijs met vanillesmaak. Maar daarover is een felgroen sausje met limoen- en koriandersmaak gegoten en het geheel wordt ook afgewerkt met korianderkruimels.

Wie deze bijzondere McFlurry wil proeven zal er wel snel bij moeten zijn, want hij is amper vijf dagen te koop en enkel in de Chinese filialen van McDonald’s. Specifiek gaat het om de periode van 21 tot 25 februari.

Gemengde reacties

Het mag niet als een verrassing komen dat de McFlurry gemengde (lees: vooral negatieve) reacties uitlokt. Sommigen laten daarbij weten dat ze fan zijn van de smaakcombinatie. Anderen willen er dan weer zo ver mogelijk van weg blijven.

Zou jij de McFlurry met koriandersmaak durven proeven?

Meer
Lees meer...