‘Million Dollar Island’ zorgt meteen voor spanning: Bekijk hier de eerste beelden

Vanaf vandaag is op Streamz Million Dollar Island te zien. In dat programma worden honderd (!) kandidaten op een eiland gedropt waar ze moeten overleven in de wildernis. Dat doen ze voor een inzet van maar liefst 1 miljoen euro. Het programma verschijnt later ook op VTM 2.

Million Dollar Island is een samenwerking van VTM en de Nederlandse zender SBS6, waar eerder al een eerste seizoen te zien was. Ingeborg zal het programma presenteren en de belevenissen op het eiland dus ook in goede banen proberen te leiden. In de eerste beelden is alvast te zien dat 100 mensen op één eiland wel eens voor chaos kan zorgen.

Million Dollar Island

In Million Dollar Island worden 100 onbekenden naar een onbewoond eiland gestuurd. Iedere deelnemer draagt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In totaal wordt er in het programma dus maar liefst één miljoen euro verdeeld.

De bedoeling is dat de kandidaten tot de finale zien te overleven op het onbewoonde eiland. In tussentijd moeten ze proberen om zoveel mogelijk polsbandjes te verzamelen. Dat kunnen ze doen door spellen te spelen, maar ook door vriendschappen en allianties te sluiten. Als een kandidaat opgeeft, krijgt die namelijk de kans om zijn, haar of hun polsbandje door te geven aan iemand anders.

Uiteindelijk zijn het de drie eilandbewoners die aan het langste eind trekken die hun verdiende polsbandjes omzetten in keiharde cash in de grote finale. Maar in die finale kunnen ze ook alles verliezen. Niets is dus zeker.

Bekijk de eerste beelden hier:

Million Dollar Island is vanaf nu te zien op Streamz. Later volgt ook een release op VTM 2.

Meer
Lees meer...