Nieuwe teaser ‘Squid Game: The Challenge’ toont hoe moeder en zoon samen deelnemen

Vanaf woensdag kan je op Netflix kijken naar Squid Game: The Challenge. Het gaat om de realityversie van de razend populaire Zuid-Koreaanse fictiereeks Squid Game. In de realityreeks zullen 456 deelnemers uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen in de opdrachten uit Squid Game en ook enkele nieuwe opdrachten. In een nieuwe teaser krijgen we de start van de eerste opdracht te zien.

Fans van Squid Game kunnen vanaf woensdag kijken naar Squid Game: The Challenge. Het gaat hierbij om een spelprogramma dat gebaseerd is op de Zuid-Koreaanse topreeks. 456 deelnemers uit verschillende landen gaan de uitdaging aan en wagen hun kans om 4,56 miljoen dollar (4,17 miljoen euro) mee naar huis te nemen. In een nieuwe teaser wordt ingezoomd op twee bijzondere deelnemers.

Moeder en zoon

In de nieuwe teaser, die waarschijnlijk de laatste zal zijn, krijgen we te zien hoe een moeder en zoon samen aan de startlijn staan voor de eerste opdracht. Het zal daarbij, net zoals in de fictiereeks, gaan om een groot opgezet spelletje 1, 2, 3, Piano. Daarvoor werd de pop uit Squid Game zelfs nagemaakt die de bekende zin “무궁화 꽃이 피었습니다 (mugunghwa kkochi piotsseumnida)” uitspreekt.

In de teaser wordt vooral gefocust op Trey (#301) en zijn mama (#302), die allebei geselecteerd werden voor het spel. Trey ziet het als een voordeel dat hij samen met iemand die hij door en door kent en vertrouwt kan deelnemen, maar de eerste opdracht lijkt al meteen moeilijk te worden voor de mama. Maar Trey zelf meent dat z’n mama een geweldige atleet is en het waarschijnlijk verder zal schoppen dan hijzelf. “Ze zal me waarschijnlijk vernederen voor de ogen van m’n vrienden en familie”. Of ze het allebei halen, komen we vanaf woensdag te weten in Squid Game: The Challenge. Als ze doorstoten weten ze gelukkig al wel dat ze het knikkerspel best niet samen spelen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Squid Game: The Challenge:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Squid Game: The Challenge:

Squid Game: The Challenge is vanaf woensdag 22 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...