TikTokster tovert Disney villains om tot prinsessen

In Disneyfilms zijn prinsessen altijd bloedmooi, maar de slechteriken, die hebben hun uiterlijk vaak niet mee. Daar wilde TikTokster @auditydraws iets aan doen. De cartooniste geeft verschillende bekende Disney villains een magische make-over tot prinses.

Op TikTok zijn er veel artiesten die Disneyprinsessen in een nieuw jasje steken. Er is zo Cassidy Melo (@cassidymelo), die Disneyprinsessen omtovert tot prinsen of Holly Fae (@hollyfae_art) die ze een realistischer uiterlijk geeft. Maar Audrey (@auditydraws), gaat met de slechteriken aan de slag.

Van slechterik tot prinses

Onder het motto “Wat als Disney villains prinsessen waren?”, geeft Audrey verschillende slechteriken uit Disneyfilms de make-over van hun dromen. Daarbij heeft Audrey Gaston van Beauty and the Beast al een make-over gegeven, maar ook Hades uit Hercules, Jafar uit Aladdin en The Shadow Man uit The Princess and the Frog werden al omgetoverd in bijzondere prinsessen.

In haar andere TikToks tovert Audrey ook celebrity’s om in Disneypersonages of maakt ze cartoons van mensen die ze tegenkomt in haar vaste koffiebar.

Audrey zette als eerste haar tanden in Jafar uit Aladdin, omdat hij “sowieso al veel meer eyeliner draagt dan elke Disneyprinses”:

@auditydraws

Jafar might be my new favorite princess! Who do you want to see next? 🤣✍🏻 ##foryou ##fyp ##art ##comedy

♬ original sound – Audrey

Hades uit Hercules, “de prins van het sarcasme”, was de tweede die een metamorfose kreeg:

@auditydraws

Hades makes a fabulous princess!! 🤩 ##foryou ##fyp ##art ##comedy

♬ original sound – Audrey

Ook spierbundel Gaston uit Beauty and the Beast moest eraan geloven:

@auditydraws

Princess Gaston has stolen my heart! 🤩@richarddoesnotdraw #art #foryou #fyp #comedy

♬ original sound – Audrey

De laatste prinses in het rijtje is The Shadow Man uit The Princess and the Frog. Of zeggen we hier beter The Shadow Princess?

@auditydraws

Our new spooky princess!! ❤️🤩 @richarddoesnotdraw ##art ##comedy ##foryou ##fyp

♬ original sound – Audrey
Meer
Lees meer...