Disney+ lanceert korte trailer van nieuwe projecten uit 2023

Het einde van het jaar begint te naderen. Dat betekent ook dat streamingdiensten zich volop aan het voorbereiden zijn op een nieuw jaar. En 2023 betekent bij Disney+ heel wat nieuwe projecten. Van Marvel Studios tot Star Wars en van animatiefilms tot dramaseries, alles komt aan bod. Om de kijker al wat warm te maken, deelde Disney alvast een eerste teaser.

Al sinds de lancering van de streamingdienst, lijkt Disney+ aan een succesvol parcours bezig. De series en films blijven elkaar maar opstapelen en op dit moment zouden zo’n 164 miljoen mensen geabonneerd zijn. Ook in het nieuwe jaar zal Disney met heel wat nieuwe projecten komen. En daarvan deelt het nu al enkele beelden.

Disney+

Dit jaar betekende voor Disney+ opnieuw een catalogus aan nieuwe films en series. Zo kregen we onder andere de Marvelseries Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel, zagen we de Star Wars-serie Andor, kregen we weer heel wat animatie op ons bord met Strange World en Turning Red.

Daarnaast dropte Disney+ ook heel wat original-projecten. Daarbij hoort onder andere de film Rise, over de Griekse voetbalspeler Giannis Antetokounmpo, en de serie Big Shot. Daarnaast was er ook ruimte voor documentaires als Save Our Squad met David Beckham.

2023

Die brede waaier aan nieuwe projecten wil Disney ook in het nieuwe jaar aanhouden. Om dat nieuwe jaar alvast in te zetten, deelde het vandaag een eerste teaser. Daarin krijgen we onder andere een eerste blik op de Marvelprojecten Loki seizoen 2 en Secret Invasion. In beide series zullen bekende gezichten als Loki (Tom Hiddleston), Morbius (Owen Wilson) en Nick Fury (Samuel L. Jackson) terugkeren. Ook Black Panther: Wakanda Forever zal binnenkort op de streamingdienst verschijnen.

Naast Marvel is natuurlijk ook Star Wars een belangrijk onderdeel van het succes. In 2023 kunnen we zo Ahsoka en The Mandalorian seizoen 3 verwachten. Vooral naar die laatste wordt al enorm lang uitgekeken. Ook andere projecten als Peter Pan and Wendy en de animatiefilm Win or Lose kregen een plekje in de teaser.

Bekijk de teaser van Disney+ hier:

Meer
Lees meer...