‘Lupin’: Bekijk hier wat er in de vorige seizoen gebeurde om klaar te zijn voor deel 3

Het derde deel van Lupin verschijnt volgende week op Netflix. Omdat het tweede deel al dateert van meer dan twee jaar geleden zijn velen ongetwijfeld vergeten wat er zich allemaal afspeelde in de Franse reeks. Om je geheugen op te frissen deelde Netflix nu een samenvatting.

Lupin is nog steeds een van de populairste niet-Engelstalige series ooit op Netflix. De reeks is vernoemd naar gentleman-oplichter Ansène Lupin, een personage uit de boeken van schrijver Maurice Leblanc van begin vorige eeuw.

Assane Diop

In Lupin volgen we de Frans-Senegalese migrantenzoon Assane Diop (Omar Sy) die zich door dat personage zal laten inspireren om wraak te nemen op wat zijn vader is aangedaan. Die belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een diefstal die hij niet gepleegd had en pleegde daar zelfmoord uit schaamte.

De vijf afleveringen van Lupin: Part 1 verschenen begin 2021 op Netflix. In juni volgde Part 2 al, met eveneens vijf afleveringen. Nog voor die release raakte al bekend dat de reeks zeker nog een derde deel zou krijgen. De opnames daarvan begonnen in november 2021, maar op de release ervan moest lang gewacht worden. Bijna een jaar geleden deelde Netflix al een eerste teaser en recent volgde een trailer.

Vanaf 5 oktober kan je kijken naar deel 3 van Lupin, maar wie zichzelf warm wil maken daarvoor kan nog eens kijken wat er in de eerste delen van de reeks gebeurde. Netflix deelde daarvan namelijk een samenvatting van zo’n 5 minuten.

Bekijk hier de recap van Lupin:

Lupin: Deel 3 is vanaf donderdag 5 oktober te zien op Netflix.
Check verder ook onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...