Netflix deelt eindelijk trailer van derde deel van ‘Lupin’

Er is eindelijk een eerste volledige trailer van het derde seizoen van Lupin. Deze populaire Franse reeks van Netflix keert volgende maand terug en dus was het tijd om de vele fans opnieuw warm te maken voor Frankrijks meest gezochte gentleman: Assane Diop.

Lupin is nog steeds een van de populairste niet-Engelstalige serie ooit op Netflix. De reeks is vernoemd naar gentleman-oplichter Ansène Lupin, een personage uit de boeken van schrijver Maurice Leblanc van begin vorige eeuw.

Assane Diop

In Lupin volgen we de Frans-Senegalese migrantenzoon Assane Diop (Omar Sy) die zich door dat personage zal laten inspireren om wraak te nemen op wat zijn vader is aangedaan. Die belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een diefstal die hij niet gepleegd had en pleegde daar zelfmoord uit schaamte.

De vijf afleveringen van Lupin: Part 1 verschenen begin 2021 op Netflix. In juni volgde Part 2 al, met eveneens vijf afleveringen. Nog voor die release raakte al bekend dat de reeks zeker nog een derde deel zou krijgen. De opnames daarvan begonnen in november 2021, maar op de release ervan moest lang gewacht worden. Bijna een jaar geleden deelde Netflix al een eerste teaser, maar de nieuwe afleveringen zullen uiteindelijk pas vanaf donderdag 5 oktober te zien zijn.

Part 3

In Part 3 van Lupin is ondergedoken en moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop.

Van dat derde deel is er nu eindelijk ook een eerste trailer. Die is aanvankelijk nogal cryptisch gedeeld door Netflix. De trailer was namelijk enkel te zien als je de website lupintrailer.com bezocht in incognitomodus. Later verschenen de beelden ook op Netflix waardoor je ze hieronder kan bekijken.

Bekijk de trailer van Lupin: Deel 3:

Lupin: Deel 3 is vanaf donderdag 5 oktober te zien op Netflix.
Check verder ook onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...