‘Secret Invasion’: Nick Fury wordt achtervolgd in nieuwe trailer

Binnen exact een maand komt de eerste Marvelserie van het jaar eindelijk uit. Het gaat om Secret Invasion over Nick Fury (Samuel L. Jackson) en een persoonlijke strijd die hij moet zien te winnen. Disney deelde gisteren een gloednieuwe trailer waarin te zien is hoe Fury probeert om die strijd alleen aan te gaan. Maar dat zorgt, zoals altijd, ook voor de nodige problemen en uitdagingen.

Marvel veroverde de voorbije jaren Disney+ met heel wat geprezen series. Onder andere WandaVisionThe Falcon and the Winter SoldierLokiHawkeyeMoon KnightMs. Marvel en She-Hulk: Attorney at Law konden daarbij op heel wat fans en overwegend positieve kritieken rekenen.

Volgende maand, vanaf woensdag 21 juni, is de eerste serie uit Phase Five in het Marvel Cinematic Universe (MCU) eindelijk te zien. Daarna volgen ook nog Loki seizoen 2 in oktober en Echo in november.

Secret Invasion

Secret Invasion is een Disney+-reeks die zich zou focussen op de Skrull. Dat is een groep wezens die kan shapeshiften en de gedaantes van mensen kan overnemen. In de serie zien we hoe zij al jarenlang de aarde hebben geïnfiltreerd. Nadat Nick Fury (Samuel L. Jackson) terugkeert van een lange periode in de ruimte ontdekt hij hoe een samenzwering ervoor zorgt dat corrupte Skrull-agenten wereldwijd op machtsposities worden geplaatst.

Naast Samuel L. Jackson keren in Secret Invasion nog veel andere bekende gezichten uit het MCU terug. Het gaat onder andere om Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross, Don Cheadle als James Rhodes en Ben Mendelsohn als Talos, de pseudoleider van de Skrulls. Daarnaast zien we ook Emilia Clarke als Talos’ dochter G’iah, Kingsley Ben-Adir als verzetsleider Gravikm en Olivia Colman als Sonya Falsworth, een MI6-agent en oude bondgenoot van Fury.

Nieuwe trailer

Vorige maand dropte Marvel Studios al een eerste trailer, maar nu verscheen er dus ook nog een nieuwe. Daarin lag de focus meer op de strijd van Nick Fury zelf en minder op de Skrull. In de nieuwe beelden horen we Fury zeggen dat hij “deze strijd zelf moet zien te winnen” nadat zijn oude bondgenoot Falsworth hem vroeg waarom hij zijn vriendjes (de Avengers, red.) niet opriep. De kans lijkt ons dus ook klein dat we nog een bekend gezicht of een verrassingscameo te zien krijgen.

Bekijk de nieuwe trailer hier:

Secret Invasion verschijnt vanaf 21 juni elke woensdag op Disney+.

Meer
Lees meer...