‘Squid Game: The Challenge’: Realityshow gebaseerd op populaire reeks krijgt eerste teaser én releasedatum

Squid Game komt binnenkort terug! Al gaat het hier over de real-life gameshow Squid Game: The Challenge, die gebaseerd is op de populaire Zuid-Koreaanse reeks. Dat realityprogramma kreeg nu een eerste trailer en meteen ook een releasedatum.

Na het gigantische succes van de Zuid-Koreaanse reeks Squid Game op Netflix twee jaar geleden kondigde de streamingdienst niet alleen snel een tweede seizoen aan. De streamingdienst maakte daarnaast zijn plannen bekend voor Squid Game: The Challenge, een spelprogramma dat gebaseerd was op de fictiereeks. Daarin zullen 456 deelnemers strijden voor een pot van 4,56 miljoen dollar (4,28 miljoen euro), de grootste geldprijs ooit in een realityprogramma.

De opnames van Squid Game: The Challenge verliep wel niet zonder de nodige controverse. Zo zou het tijdens de opnames van Red Light, Green Light -3 graden Celsius geweest zijn. Er zijn daarnaast ook beschuldigingen dat niet alles even eerlijk is verlopenNetflix ontkent wel al deze aantijgingen.

22 november

Ondanks al die commotie ging de productie van Squid Game: The Challenge gewoon door. Aan het begin van deze zomer kwam Netflix met de eerste beelden van de gameshow. Daarbij liet de streamingdienst ook weten dat het programma in november van dit jaar te zien zou zien.

Nu is er dan eindelijk een volledige teaser. Daarin zien we onder andere de slaapzaal van de kandidaten, net als de decors van heel wat van de spellen. Bovendien weten we nu ook de exacte releasedatum. Squid Game: The Challenge verschijnt namelijk op Netflix op woensdag 22 november.

Bekijk hier de eerste teaser van Squid Game: The Challenge:

Squid Game: The Challenge verschijnt op woensdag 22 november op Netflix.

Meer
Lees meer...