‘The Mandalorian’-Bop It! vraagt je om Baby Yoda in het gezicht te slaan

Goed – en tegelijk ook heel vreemd – nieuws voor wie er altijd al van gedroomd heeft om Baby Yoda los in het gezicht te slaan! Want Hasbro komt met een Bop It!-variant van het wereldberoemde wezentje uit The Mandalorian.

Sinds The Mandalorian in november op (een deel van) de wereld werd losgelaten, was Baby Yoda niet meer van het internet weg te denken. Het wezentje veroverde iedereens hart in de scène waarin ie in z’n doeken-outfit (die wel wat weg had van een comfortabele badjas) een soepje stond te drinken, terwijl vlak voor z’n neus een serieus gevecht aan de gang was.

Stem en geluiden

Het kwam dus niet als een verrassing toen Disney met een hele reeks merchandise van het wezentje op de proppen kwam. En binnenkort voegt het moederbedrijf van Star Wars daar nog een extra (vreemd) item aan toe: een Baby Yoda-Bop It!.

Da’s precies wat je ervan verwacht. Het toestelletje in je handen geeft je bevelen. En aangezien het speelgoedje eruit ziet als Baby Yoda (die eigenlijk The Child heet), krijg je de bevelen ook van zijn stemmetje. Bovendien maakt de Baby Yoda-Bop It! ook echte Baby Yoda-geluiden wanneer je doet wat je moet doen: hem slaan en draaien.

Voorbereiden?

Het spel waarbij je het ultraschattige wezentje in het gezicht moet slaan, is een beetje vreemd. Van plan om de Bop It! te kopen? Bereid je dan al op dat slaan voor met deze scène uit The Mandalorian, waarin Baby Yoda in het gezicht wordt geslagen door een scout trooper.

Je kan ook je Bop It!-kunsten oefenen met andere Star Wars-versies van het spel. Zo bestaan er al varianten van Chewbacca, R2-D2 en BB-8.

Star Wars-fans kunnen vanaf 15 september naar The Mandalorian kijken. Op die datum wordt namelijk Disney+, het streamingplatform van Disney, in ons land beschikbaar!

Meer
Lees meer...