V (BTS) lost cover van ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’

Kerstmis komt dit jaar wat vroeger voor fans van BTS, want V heeft een nieuw nummer op de wereld losgelaten. Het gaat om een cover van de kerstklassieker It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas. Het nummer is te beluisteren via Soundcloud en op YouTube is ook een video te vinden.

Geen Kerstmis zonder kerstmuziek. Dat heeft ook BTS begrepen. V (Kim Tae-hyung) bracht in het verleden al verschillende kerstnummers uit en pakt nu uit met een cover van een klassieker die op geen enkele kerstplaylist kan ontbreken.

It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas

V heeft een diepere stem dan de gemiddelde K-popster wat uiteraard perfect is voor het zingen van kerstnummers. In het verleden bracht V zo al zijn eigen nummers Christmas Tree, Winter Bear en Snow Flower uit in het kerstthema. Maar deze keer was het tijd voor een cover.

De zanger van BTS koos daarbij voor het nummer It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas. Het nummer werd geschreven in 1951 door Meredith Willson en werd door verschillende mensen opgenomen. De grootste naam was toen jazzicoon Bing Crosby. Het grote publiek kent het nummer waarschijnlijk in de versie van Michael Bublé, die in 2011 verscheen. En nu is er dus een nieuwe versie door V van BTS. V kondigde het nummer eerder vandaag aan via zijn Instagramaccount en enkele uren later, om middernacht Koreaanse tijd, was het al op SoundCloud te vinden. Een halfuur later deelde het officiële account van BTS ook een video op YouTube. Daarop is V te zien terwijl hij het nummer opneemt. In de video is er ook een rol weggelegd voor zijn hondje Yeontan.

Beluister de cover van It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas hier:

Stem hier op jouw favoriete K-popnummers van 2022!

Meer
Lees meer...