‘De Slimste Mens ter Wereld’: Ook Ella Leyers beweert nieuwe presentator te zijn

De promo voor het 21ste seizoen van  De Slimste Mens ter Wereld is van start gegaan en daarbij lijkt er een grote verandering te komen bij het programma. In de eerste teaser was namelijk te zien hoe presentator Erik Van Looy stikt in een radijs. Niet veel later deelde Jeroom dat hij de nieuwe presentator van De Slimste Mens ter Wereld zou worden, maar nu beweert ook Ella Leyers hetzelfde.

Na de jubileumeditie De Allerslimste Mens ter Wereld in 2022 – gewonnen door Danira Boukhriss Terkessidis – is het dit jaar weer tijd voor een gewoon seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het programma is daarbij al toe aan zijn 21ste jaargang en daarvan kennen we al een heleboel namen.

Kandidaten

Eind januari maakte Erik Van Looy namelijk al de eerste kandidaat bekend voor het nieuwe seizoen: actrice en comédienne Jade Mintjens. Enkele weken later volgde met voormalige miss en presentatrice Annelien Coorevits een tweede naam. De derde naam kregen we begin juni met regisseur Robin Pront.

Begin juli volgden nog eens twee namen: comedian Alex Agnew en actrice en presentatrice Nathalie Meskens. De laatste weken maakte de zender ook al bekend dat Average RobPetra De SutterFien GermijnsSpinvisToby Alderweireld en Elisabeth Lucie Baeten zullen deelnemen.

Nieuwe presentator?

Omdat de nieuwe namen elkaar steeds sneller opvolgden, was er al een vermoeden dat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld niet ver meer af was. Dat vermoeden is afgelopen weekend deels bevestigd. Play4 deelde toen namelijk een korte teaser voor het programma. Daarin zagen we Erik Van Looy met enkele juryleden aan een chique eettafel zitten. Op het einde van de video, die naam Het onmogelijke is gebeurd … kreeg, zien we hoe Erik stikt in een radijs.

Vandaag deelde Jeroom dan met een foto op Instagram dat hij de nieuwe presentator zou worden van De Slimste Mens ter Wereld. “Erik zijn vervaldatum is eindelijk bereikt. Ik word dus de nieuwe presentator van De Slimste Mens! Woensdag meer nieuws …”, schreef de comedian bij een foto van zichzelf met de sleutel die ook te zien was in de teaser.

En nu heeft ook Ella Leyers een soortgelijke foto gedeeld op Instagram. Zij schrijft: “Breaking. Naast De Ideale Wereld ga ik voortaan ook De Slimste Mens presenteren. (Woensdag meer nieuws)”. Woensdag komen we dus wellicht te weten wie de presentator van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld wordt. Jeroom, Ella of toch gewoon Erik?

Bekijk hier de posts van Jeroom en Ella Leyers op Instagram:

Meer
Lees meer...