‘Echo’: Disney+ deelt nieuwe beelden van aankomende Marvelreeks over dove superheld

In de tweede week van het nieuwe jaar komt Disney+ al meteen met een eerste en veelbelovende nieuwe Marvelreeks. Het gaat om Echo, een reeks met de dove superheld Maya Lopez in de hoofdrol.

Zeggen dat Marvel zich een beetje in een crisis bevindt, is een understatement. Na het enorme succes van de The Infinity Saga in het Marvel Cinematic Universe (MCU), waarbij 22 films samenkwamen in het megasuccesvolle Avengers: Endgame, gaat het van kwaad naar erger met de studio.

Ook de Marvelreeksen op Disney+ lang niet meer zo goed als enkele jaren terug. Zo waren WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki een groot succes, maar kwam er op Moon Knight, Ms. Marvel en Secret Invasion vooral kritiek. Tussendoor kon je ook op Disney+ terecht voor Hawkeye en het is daar dat we voor het eerst kennismaakten met het personage Echo.

Maya Lopez

En dat personage krijgt nu dus een eigen reeks. Het wordt de eerste reeks onder de nieuwe banner Marvel Spotlight, waaronder losstaande en iets heftigere verhalen verteld zullen worden. In Echo volgen we de dove superheld Echo of Maya Lopez, gespeeld door Alaqua Cox, die ook in het echt doof is. Zij werkt als voormalige leider van de Tracksuit Mafia voor Wilson Fisk oftewel Kingpin, gespeeld door Vincent D’Onofrio. Hij is verantwoordelijk voor de door van Maya en heeft haar daarna geadopteerd. De twee hebben dan ook een heel woelige relatie die duidelijk op de proef zal gesteld worden.

Bekijk hier de nieuwe promo van Echo:

Echo is vanaf dinsdag 9 januari volledig te streamen op Disney+.

Meer
Lees meer...