Originele ‘High School Musical’-acteurs keren terug in teaser spin-off ‘The Musical: The Series’

Het vierde en laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series verschijnt op 9 augustus op Disney+. Daarin krijgen fans te zien hoe Ricky, Gina en de rest het laatste jaar op East High beleven. Maar daar hoort ook een verrassing bij, want in hun laatste jaar krijgen de personages bezoek van enkele bekende High School Musical-gezichten.

Dat de originele cast van High School Musical binnenkort nog eens samen te zien zal zijn op het scherm, is al even bekend. Enkele oude bekenden zullen opduiken in het laatste seizoen van de populaire Disney+-reeks High School Musical: The Musical: The Series met onder andere Joshua Bassett en Olivia Rodrigo. In de reeks zal de originele cast zogezegd terug samenkomen om een vierde en laatste film op te nemen.

Reünie

In het vierde seizoen zullen de huidige leerlingen uit de reeks, waaronder Ricky en Gina, kennismaken met de acteurs uit de originele films. Bij hun eerste schooldag op East High merken ze namelijk op dat de school opnieuw wordt gebruikt als filmlocatie voor een nieuwe High School Musical-film, The Reunion. Daarin mogen zij en hun vrienden, als onderdeel van de musicalgroep van de school, alvast schitteren op de achtergrond.

De filmopnames betekenen dus ook dat een aantal oude bekenden terug hun intrede zullen maken. Eerder maakten acteurs Corbin Blue (Chad), KayCee Stroh (Martha) en Lucas Grabeel (Ryan) al hun intrede in de serie, en zij zullen dus ook opnieuw te zien zijn. Maar daarnaast keren ook Monique Colman (Taylor), Bart Johnson (Coach Bolton) en Alyson Reed (Mrs. Darbus) terug.

Troy en Gabriella?

Hoewel dat al heel wat bekende namen zijn, blijft de hamvraag: keren Zac Efron en Vanessa Hudgens terug als Troy en Gabriella? Op die vraag is jammer genoeg nog geen antwoord, al waren de twee acteurs vorig jaar wel allebei aanwezig op de school waar zowel de reeks als de film zijn opgenomen.

De twee acteurs zijn afzonderlijk aan de school in Salt Lake City gespot. Daarbij ging Hudgens live op haar Instagram en postte Efron een foto op zijn feed met onderschrift: “Don’t you … forget about me“. Wie weet kunnen we dus toch een cameo van het duo verwachten.

Bekijk de eerste teaser van High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 hier:

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 verschijnt op 9 augustus op Disney+.

Meer
Lees meer...