‘How I Met Your Father’ seizoen 2 vanaf 26 juli volledig te zien op Disney+

Na enkele maanden is binnenkort ook eindelijk het tweede deel van How I Met Your Father seizoen 2 te zien. Het eerste deel verscheen al in april, dus was het voor de fans best lang wachten op een vervolg. Dat vervolg is nu officieel onderweg.

De eerste elf afleveringen van het tweede seizoen van How I Met Your Mother zijn ondertussen al bijna drie maanden te bekijken op Disney+, maar daar komen vanaf 26 juli nog eens negen afleveringen bij. Het tweede seizoen zal in totaal dus twintig afleveringen tellen, dat is dubbel zoveel als het eerste seizoen.

How I Met Your Father

De originele serie How I Met Your Mother was van 2005 tot 2014 één van de populairste sitcoms van dat moment. Daarin zagen kijkers hoe Ted Mosby (Josh Radnor) aan zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder ontmoette. Vervolgens gaat het verhaal terug in de tijd en zien we Teds volledige zoektocht, zijn hechte vriendengroep en het leven dat hij leidde in New York. Dat is ook in deze sequel How I Met Your Father het geval, al is de invalshoek iets meer aangepast aan deze tijd.

How I Met Your Father speelt zich, net als zijn voorganger, af in New York. De oudere Sophie (Kim Cattrall) vertelt haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen en daarna zien we ook hoe heel dat verhaal precies verlopen is door de ogen van een jongere Sophie (Hilary Duff). In HIMYF wordt Sophie omringd door een vriendengroep die bestaat uit Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran) en Jesse (Chris Lowell).

Seizoen 2

Ondanks de wisselvallige reacties, de reeks haalde slechts een score van 35 procent op Rotten Tomatoes, kreeg de reeks toch een vervolg. Daarvan verscheen er eerder dit jaar al een deel op Disney+. In dat eerste deel keerde onder andere oude bekende Barney (Neil Patrick Harris) al terug en zagen we de liefdesperikelen tussen Sophie en Jesse opnieuw opspelen.

Of Barney ook in het tweede deel zal opduiken en of Sophie en Jesse een beslissing zullen maken over hun toekomst, valt nog af te wachten. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 26 juli te bekijken op Disney+. Of er daarna nog een derde seizoen komt, is niet bekend.

Meer
Lees meer...