‘My Policeman’, met Harry Styles en Emma Corrin, is nu te streamen

My Policeman is vanaf vandaag te bekijken op Prime Video, de streamingdienst van Amazon. De LGBTQ+-film gaat over het ingewikkelde liefdesleven van Tom Burgess, gespeeld door Harry Styles en Linus Roache, dat zich uitspant over meer dan 40 jaar.

Zo’n anderhalve maand geleden verscheen Don’t Worry Darling in de cinema. Die film kon vooral op veel belangstelling rekenen van de vele fans van Harry Styles. Want ondanks de goede prestaties van medehoofdrolspeelster Florence Pugh waren de reviews overwegend negatief.

Jaren 50

Maar nu heeft Harry Styles dus al een nieuwe film die gereleaset is met zichzelf in de hoofdrol. Het gaat om My Policeman van streamingdienst Amazon Prime Video. Het verhaal van die film begint in de jaren 50. Het volgt de politieagent Tom Burgess, gespeeld door Harry Styles (Dunkirk), die trouwt met de leerkracht Marion Taylor, gespeeld door Emma Corrin (The Crown).

Hoewel hij zijn vrouw oprecht graag ziet, is zijn grote liefde museumcurator Patrick Hazlewood, gespeeld door David Dawson (The Last Kingdom). Tom en Patrick beginnen dan ook een geheime affaire, maar het is voor Tom heel moeilijk om zijn homoseksualiteit te aanvaarden. Die verboden liefde dreigt dan ook het leven van de drie jonge mensen te verwoesten.

Jaren 90

Later in My Policeman komen we het trio Tom, Marion en Patrick opnieuw tegen in de jaren 90. De drie hoofdrollen worden in dit deel van de film respectievelijk gespeeld door Linus Roache (Batman Begins), Gina McKee (Notting Hill) en Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding). Veertig jaar na hun eerste ontmoetingen worden zowel Tom, Marion als Patrick nog steeds verscheurd door verlangens en spijt, maar krijgen ze een laatste kans om alles goed te maken.

My Policeman is nog maar sinds vrijdag 4 november 2022 te zien op Prime Video, maar lijkt daar toch al heel wat mensen te kunnen bekoren. Voorlopig scoort de film namelijk 96 procent audience score op Rotten Tomatoes. Bij de recensenten moet My Policeman het wel stellen met amper 41 procent.

Luister hier naar de hoofdpersonages uit My Policeman:

Kijk hier behind the scenes van My Policeman:

(Her)bekijk de trailer van My Policeman:

My Policeman is te streamen via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...