‘My Policeman’: Veelbelovende film van Prime Video, met hoofdrolspeler Harry Styles, krijgt eerste trailer

De LGBTQ+-film My Policeman van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een eerste volledige trailer gekregen. Daarin krijgen we nog meer beelden te zien van het ingewikkelde liefdesleven van Tom Burgess, gespeeld door Harry Styles en Linus Roache, dat zich uitspant over meer dan 40 jaar.

Don’t Worry Darling, met naast Florence Push, Chris Pine, Olivia Wilde ook Harry Styles in de cast, mag dan nog maar juist in première zijn gegaan op het filmfestival van Venetië, voor Harry Styles komt er binnenkort al een nieuwe film aan. De wereldpremière van My Policeman staat namelijk al gepland voor 11 september op het Toronto International Film Festival. Op 15 oktober zal de film voor het eerst in Europa vertoond worden op het London Film Festival. Vanaf 4 november is My Policeman voor iedereen beschikbaar via de streamingdienst Amazon Prime Video.

Harry Styles en Emma Corrin

Het verhaal van My Policeman begint in de jaren 50. Het volgt de politieagent Tom Burgess, gespeeld door Harry Styles (Dunkirk), die trouwt met de leerkracht Marion Taylor, gespeeld door Emma Corrin (The Crown). Zijn grote liefde is echter museumcurator Patrick Hazlewood, gespeeld door David Dawson (The Last Kingdom). Tom en Patrick beginnen dan ook een geheime affaire. Die verboden liefde dreigt echter het leven van de drie jonge mensen te verwoesten.

Tijdssprong

Later in My Policeman komen we het trio Tom, Marion en Patrick opnieuw tegen in de jaren 90. De drie hoofdrollen worden in dit deel van de film respectievelijk gespeeld door Linus Roache (Batman Begins), Gina McKee (Notting Hill) en Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding).

Veertig jaar na hun eerste ontmoetingen worden zowel Tom, Marion als Patrick nog steeds verscheurd door verlangens en spijt, maar krijgen ze een laatste kans om alles goed te maken. In een vorige teaser trailer van My Policeman kregen we nog geen beelden te zien uit dit tweede deel van de film, maar bij de nieuwe trailer is dat wel het geval.

Bekijk hier de trailer van My Policeman:

My Policeman is vanaf 4 november 2022 te zien via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...