Harry Styles wordt halve octopus in videoclip voor ‘Music For a Sushi Restaurant’

Harry Styles zit duidelijk niet stil. Tussen zijn optredens en verschijningen op filmfestivals door heeft de zanger nog de tijd gevonden om een videoclip op te nemen. Het gaat opnieuw om een opvallende videoclip, die perfect past bij het nummer Music For a Sushi Restaurant.

Het album ‘Harry’s House’ van Harry Styles verscheen op vrijdag 20 mei 2022. Maar nu, 5 maanden later, krijgt het eerste nummer op dat album een eigen videoclip. De clip van Music For a Sushi Restaurant is opnieuw compleet absurd en hilarisch.

Music For a Sushi Restaurant

Music For a Sushi Restaurant wordt het derde nummer van ‘Harry’s House’ dat een videoclip krijgt, na As It Was en Late Night Talking. Daarnaast kreeg ook Daylight een onofficiële videoclip. Die werd opgenomen in het appartement van een fan met de hulp van James Corden. Maar wie dacht dat ze vreemdste videoclip van Harry nu al wel gezien hadden, zal die mening nu moeten bijsturen.

De videoclip van Music For a Sushi Restaurant werd aangekondigd met een foto op Twitter. Daarop was Harry Styles te zien met een lange baard. Maar dat was nog maar het minste van de vreemde dingen die we te zien krijgen in de videoclip. Zo is Harry een soort zeemeermin, maar dan met een octopusstaart. Hij spoelt aan op het strand en belandt in – jawel – een sushirestaurant. Aanvankelijk is Harry bang dat hij verwerkt zal worden in sushi, maar hij wordt de ster van het restaurant. Daarbij wordt hij uitvoerig in de watten gelegd door het personeel, met massages en wasbeurten. Maar wanneer z’n stem het laat afweten, lijkt het noodlot hem toch te wachten te staan.

Harry Styles treedt volgend jaar, op zaterdag 24 juni 2023, op op de festivalweide van Werchter. (Niet op het festival Rock Werchter.) Tickets zijn nog steeds te koop via de website van Ticketmaster.

Bekijk hier de bijzondere videoclip van Music For a Sushi Restaurant van Harry Styles:

Meer
Lees meer...