Salar hoopt op ‘Big Brother All-Stars’ volgend jaar

Het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother is op dit moment volop bezig. Maar uiteraard wordt er ook al gedacht aan de toekomst van het programma. En als het van Salar, winnaar van het tweede seizoen, afhangt, krijgen we in 2025 een speciaal seizoen.

Salar won in 2022 het tweede seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother. De Nederlander versloeg toen in de finale Grace en Tobias en mocht zo naar huis met maar liefst 69.815 euro.

All Star-seizoen

Vorig jaar bewees Salar dat hij nog steeds een heel grote fan is van Big Brother. Zo gaf hij regelmatig zijn mening over het derde seizoen en probeerde hij zelfs te voorspellen wie zal winnen. Ook dit jaar laat Salar opnieuw regelmatig van zich horen.

Uit die vele berichten valt één constante op: Salar zou maar al te graag zelf opnieuw in het Big Brother-huis zitten. En nu heeft hij zelfs een plan om die droom waar te maken. Bij Love Reality komt hij namelijk met het idee op de proppen van een All Star-seizoen. “Zet volgend jaar de laatste vier van elk seizoen erin … Ik sta te exploderen”, is zijn suggestie.

Top vier

Als we het idee van Salar volgen, krijgen we dus volgend jaar een Big Brother-seizoen met zestien deelnemers. Uit 2021 krijgen we dan de Nederlandse winnares Jill en haar landgenoot Michel. Verder zijn er ook nog de Belgen Nick en Liese.

In het seizoen van Salar bestond de top vier verder ook nog uit Grace, Kristof en Nouchine. Vorig jaar ging het dan om de Nederlander Jason, en de Belgen Jolien, Charlotte en winnaar Bart. Daar zou dan ook nog de top vier van het huidige seizoen bijkomen. Overigens bestaat de kans natuurlijk ook dat bepaalde ex-bewoners weigeren om opnieuw deel te nemen, waardoor er andere kandidaten zouden kunnen inspringen.

Meer
Lees meer...