‘Squid Game’: Netflix lanceert kerstcollectie rond populaire serie

Wie nog op zoek is naar een originele outfit voor een kerstfeestje kan terecht bij Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een volledige collectie gelanceerd die helemaal in het teken staat van de razend populaire reeks Squid Game.

Het is ondertussen al bijna één jaar en twee maanden geleden dat het eerste seizoen van Squid Game op Netflix verscheen, maar de serie is nog altijd het best bekeken programma ooit op de streamingdienst. Ondanks een relatief beperkt budget en een in het Westen haast compleet onbekende cast werden al snel miljoenen kijkers fan van Squid Game.

Een tweede seizoen kreeg dan ook al snel groen licht en is ondertussen volop in ontwikkeling, al is het nog wachten op een releasedatum. Daarnaast komt er met Squid Game: The Challenge ook een spelprogramma gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse reeks. Ondertussen zijn er onderhandelingen aan de gang over een derde seizoenmet grote namen -, mogelijke spin-offs en zelfs een heel universum rond Squid Game.

Netflix Shop

Maar de echte fans van de Zuid-Koreaanse succesreeks kunnen terecht op de online shop van Netflix. Voor Halloween is het net te laat om je als een van de personages uit Squid Game te verkleden, maar voor Kerstmis ben je nog mooi op tijd.

Netflix lanceerde recent namelijk een speciale collectie die de vreemde combinatie van Squid Game en Kerstmis samenbrengt. Het gaat onder andere over T-shirts, kerstpulls, een trainingsbroek, mokken en dekentjes. Ook wie andere merch van de reeks wil kopen, kan overigens gewoon op de Netflix Shop terecht. Vanaf een bestelling van 90 euro wordt alles zelfs gratis tot bij je thuis bezorgd.

Meer
Lees meer...