‘Vrede op Aarde’ keert terug tijdens feestdagen met nieuwe juryleden

De laatste maand van het jaar komt eraan. Dat betekent dat op heel wat zenders de najaarsprogrammatie gaat beginnen. Op VRT 1 keert zo Vrede op Aarde opnieuw terug. Daarin blikt presentator Sven de Leijer elk jaar terug op het nieuws van het jaar, de programma’s van het jaar, enzovoort. Dit jaar zijn er ook opnieuw prijzen die door een nieuwe jury worden uitgereikt.

Het grootste jaaroverzicht van het jaar komt dichterbij. Vanaf december is op VRT 1 Vrede op Aarde te zien. Daarin krijgt presentator Sven de Leijer elke avond bezoek van drie gasten die belangrijk waren in het voorbije jaar. Aan de hand van filmpjes en grappige montages zullen ze ook nu opnieuw 2023 op de rooster leggen.

Nieuwe jury

Naast de normale show is er ook elk jaar een jury die samenkomt in een chalet. Tijdens een lang weekend bepalen zij wie er dit jaar met welke award naar huis gaat. Ook dit jaar keert Jan Peumans terug als voorzitter van de jury en gaat ook Soe Nsuki terug mee. Onder andere voor Feest van het jaar, Sportpersoonlijkheid van het jaar, Nederlandstalige hit van het jaar, Wetstraatrel van het jaar, Comeback van het jaar en Royaltynieuws van het jaar deelt de vakkundige jury een prijs uit.

Dit jaar bestaat die jury uit Fien Germijns, Tom Waes, Kathleen Cools, Nathalie Meskens, Sepideh Sedaghatnia, Amir Bachrouri, Dominique Persoone en Martin Heylen. Zij zullen dus met de hulp van Soe, Sven en Jan, en een portie spelletjes, beslissen welke mensen dit jaar een Vrede op Aarde-award ontvangen.

Meer
Lees meer...